Wednesday, March 29, 2017

Drama Korean : Let's Eat

Assalamualaikum

Image result for drama let's eat

sekarang tengah gila layan drama ni je. wuuu. asyik nak ulang, ulang dan ulang. hee tengoklaa hero dia handsome gilaa kot. HAHAHA tade laa, semua artis korea handsome kot. Yang aku melekat sangat tengok drama nihh sebab tengok laa cara dia makan, dia punyaa nikmat. pehhh tertelan, telan air liur kot. hahaha dan yang paling seronok sebelum makan dia review dulu makanan tuu. pehhh layan drama nih je membuat perut kebulur je tau. KAHHH!

Image result for drama let's eat
tengok laa dia makan nihh. nikmat betol kan? hahahaha.

Image result for drama let's eat

Image result for drama let's eat

Related image

Related image

Image result for drama let's eat
Hah. aku suka sangat part dieorang berdua ni bercinta. haha

Aku memang terlampau gila makanan. yela, cakap je nak kurus tapi pantang nampak makanan. hahaha. bila ada someone suruh aku pilih antara shawl dan makanan. aku lebih rela memilih makanan. nampak tak disitu. tulaa, sampai bila bila takkan kurus la jawapannya kan >.<

Aku dengar dengar drama nih ada part 2. haih tak sabar nak tengok sambungan nya. HAHAHA sesiapa tahu ada lagi drama - drama bertema kan makanan bagitahu laa. aku memang pantang dengan makanan biasa lee. hahaha okaylaa. daaaa~

9 comments:

  1. Haa drama ni lah yang kawan Siqah cakap tu. Drama tunjuk makanan. Fuhh rasa sedap semua makanan dan lapar terus jadi.. Nak tengok jugaklah nanti. Hii. Ada season 2 drama ni. Selamat berlapar ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tgok la. memang xrugi la tgok xD

      Delete
    2. cm best je..
      same la kita bab makan xleh nak tolak
      pastu bising berat tibe2 naik

      Delete
  2. Ahahah kalau time puasa tak blh tengok drama ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. tulaa. nty teringat ingat jaa xD

      Delete
  3. pernah tengok yg kdrama nie, tapi rasanya yg s2. sedap sangat rupa dorang makan. meleleh air liur depan tv. hahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke. nty nak tgok part 2 pulak laa. hahaha

      Delete
  4. Seksa jiwa raga, anak tekak dan perut tengok citer nih :)

    ReplyDelete
  5. Keh keh keh kita serupa..makanan tetap d hati konon nk kurus jgk tp x leh huhhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya