Thursday, March 23, 2017

2017 - Blog Bertukar Wajah. Weee

Assalamualaikum

Related image

Ehem. Rasa da lama gila tak bertukar wajah blog ni. 2 hari kot ngadap code, code jadah tuu. haihhh pening. banyak code dah lupa. kikiki akhirnyaa dah geramm sangat, header pon curik orang punyaa. ayoyo dah malas nak pikir dah. HAHAHA. ;)

kali ni. bertukar wajah idea dari blog Mira RasidiSerius haih blog dia cantik sangat xD dah nak sama tapi tak sama sangat sebab blog dia lagi cantik. maaf yaa~

Dan header aku google google je, sekali terjumpa gamba header nih. cantikk sangat xD hahh, aku memang peminat DomoKun. tapi tadelaa obsess sangatt kot,kot. hehe credit by Nurin Irdina. Macehhh :)

Disebabkan dah lama tak hadap code, code. aku pon terlupa save url bloglist aku. habis kosong terus bloglist tuu. haihhh sedihhh gilaaa. semalam ada gak isi separuh. sekali hilang macam tu. taktahu apa masalahnya. nanti  or esok, esok try lagi. 

NotaKaki : dah dapat pinjam laptop ayah, so inshaallah dapatlaa selalu update entry je nanti. hehe cukuplah sampai disini. Kbye.

3 comments:

  1. Cantik blog berwajah baru, Nadd :)

    ReplyDelete
  2. da xpenah tuka sejak azali..
    lg2 nk main dgn code ni..
    terima kasih jela... kene tggu org buatkan baru bertuka

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya