Monday, March 14, 2016

Baru amek! HAHAHA

Assalamualaikum


Ehem! sebulan berlalu begitu je. last entry wish taun baru. bhaha
kalini busy sangat. sampaikan nak carik cinta pon tak sempat. HAHAHA opss pandang blog apa tah lagik. alahaii (ಥ_ಥ)

cuma nak cite nih. baru nak amek lesen kereta ni. hahaha nampak tak? sebenarnya tade keyakinan lagi. tapi terpaksa laa kan. tak kan nak mengharapkan orang lain je. orang lain pon nyampahh tawukk (¬‿¬)


kiranyaa baru amek bulan ni. dah booking dan dengar taklimat tuu sampai muntahh, sekali lepas seminggu terus nak amek ujian computer undang-undang. sekali tuu gagal terus. bhahah tulaa hadap keje pagi sampai malam,dengan OT nya. study nya memang taklaaa (;Д;) pastuu takle jadi, lpas dua minggu amek ujian balik, alhamdulilah lulus. enta laa,ngok soalan lagi susa dari sebelom ni. rezeki. semangat lebih kott penyelia encem sangat opsss tak,tak mesti sebab ayah yang teman. ( ・ิω・)ノิิิ

hope senang laa nak lulus lesen L pulak. wee 

okay. ni je nak cerita. wassalam. ❤❤

9 comments:

  1. sangat membantu sekali gan,,,terimakasih banyak gan.
    Di tunggu artikel selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. Semoga murah rezeki nak dapat lesen cecepat! :)

    ReplyDelete
  3. uittt goodluck ..i fail 3 kali hehe..amik masa habis spm...lulus bila dah kat uni..sem 1 haha..lama i majok tak nak amik sebab fail banyak sangat :( alhamdulillah dah lepas nightmare tu

    ReplyDelete
  4. chaiyokk! hahaha.. lesen p akak baru abes..

    ReplyDelete
  5. Dah vroom vroom bawak kete ke belum ni? :)

    ReplyDelete
  6. diknon.. where are you lamanyaaa mnyepi..
    selamat hari raya =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya