Saturday, July 30, 2016

Hi, I'm Here!!

Assalamualaikum


Rasa kekok pulak. HAHAHA. Kali terakhir update entry 4 bulan lepas. fuyoo~  tuupon entry pasal aku nak amek lesen kereta. Dann dah selamat lulusJPJ ponn raya keenam harituu. hehe selamat menghadapi P selama 3 tahun kan ;) lama kann baru aku dapat lesen kann? yelaa, aku asyik skipp kelas jaa. sebab keje kat ofiss terlampau banyak. 

Well, keje aku memang busy 24jam kot. bayangkanlaa haritu nak cuti raya pon jadi serba salah tau. dah apply cuti awal-awal terpaksa tunda,tunda. Jangan nak kawenn nanti pon sibuk nak tunda jugak kan. KAHH! sebabb keje banyak sangat. dann sebab terlampau pikir keje, housemate aku excident masa malam raya. seriusss arr sedihhh gilaaa weyh. dahnyaa aku dapat tahu masa pagi raya. memang aku tade semangat nak raya laa. ekceli, aku orang first tahu dia ekcident. family dia  lagi laa, tahu dah nak malam tuhh.

Cer bayangkaan laa, malam raya tuu family dia carik dari 12malam tuh sampai 5pagi. last-last memang tak jumpaa. pastuu terus dapat berita sedih esoknya. tapii alhamdulilah laa die okay je. cuma masalahnya tulang punggungnya retak. susah laa nak jalan kan. masa aku jumpa die kat hospital. dia says "sorry" sebab kene hadap keje banyak dia tuu. well, kiteorang housemate dann officemate. opcrsee laa kiteorang rapat :) i hopeee die cepat baik. dan naik keje macam biasa. akuuu dah terlampauu sepiii bila dia tade. bhahaha maklom laa sewa rumah berdua je dengan dia. salu kalau cuti mereput sorang-sorang je sambil hadap dinding xD

Aku cuma nak ceritaaa, aku baru merasa bebas sekejap dengan keje yang banyak melambak tuhh, dahh takpayah nak OT sampai lewat malam untuk bulan nihhh.. soo lepasnii dapat laa tengok matahari macam biasa. HAHAHA rinduuuuu sangat nak blogging tauu. ada orang rinduuu nadyya takk? nak blogwalkinggg seriussslyy. Kbye!

Nota kaki: Lupaa pulak nak bagitahu. Berubah wajah lagi blog Nadyya kan? comel takk? bhahaha. idea dari blog Aina. soryyy aku memang suka tiruuu blog dia. hahaha maafkan akak ye aina ;) header pulak memang simplee sangat, knunn feeling, feeling kat paris! hahahaha dann macam cover alaa, alaa novel kan? kan? cewahhhh Kbye!

15 comments:

  1. may your housemate cepat sembuh. anyways, kemas je blog ni hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah siap lesen kereta... saya baru nak mula belajor,seram pula.. huhu

    harap housemate berkenaan,cepat sembuh dan selalulah bagi kata semangat pada beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe relex je. time belaja yang best. time test yang berdebor bebeno. hee

      inshaallah. memang hari2 bg die semangat :)

      Delete
  3. welcome back nadya.. semoga kawan tu cepat sembuh ye.. aah lama juga tak nampak berblogging ye..

    ReplyDelete
  4. kalau pk psl keje mmg xprnh abs..huhu

    semoga housemate awk cpt sembuh.. =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa kan. tensionn sajaa. hee

      inshaallah, aminn :)

      Delete
  5. Baguslah dah siap lesen. Husband akak sampai sekarang tak dapat balik P dia sebab asyik ada masalah ekonomi je. Bukan apa, duit nak buat lesen tu asyik lah dia lepaskan untuk perut akak dulu. Dah 5 tahun stop drive alih2 kena buat lesen balik... huhu

    welcome back nanad ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan.. kitee yg keje sehabes daya ponn terpaksa pinjam duit ayah sebab lesen. haihh mahal bebenoo. nak menangis rasaa. wuu

      ^.^

      Delete
  6. wahhh, akak kalau sama sebijik. aina saman akak. AHHAHAHAHAA. Lawaa blog akak. hitam putih.

    btw selamat bekerja untuk akak. haha dan semoga kawan akk tu cepat sembuh. TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaahahhaah sampai haty nak saman, kahkah

      inshaallah,amin harapp begituuu laa ~ harapan dia balik keje ponn sangat tipisss. tulang retak susa nak baik TT__TT i will die sembuh sedia kala :)

      Delete
  7. Finally buat jugak comeback ! Hahaha. Lama nauu dia menghilang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je nak buat nani rindu nadia. hahahahaha

      Delete
  8. Suka header blog awak.. Cantik gambar =)

    Blog pun kemas dan simple je. Hitam putih.. Salam perkenalan awak =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya