Saturday, July 30, 2016

Hi, I'm Here!!

15 comments:

  1. may your housemate cepat sembuh. anyways, kemas je blog ni hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah siap lesen kereta... saya baru nak mula belajor,seram pula.. huhu

    harap housemate berkenaan,cepat sembuh dan selalulah bagi kata semangat pada beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe relex je. time belaja yang best. time test yang berdebor bebeno. hee

      inshaallah. memang hari2 bg die semangat :)

      Delete
  3. welcome back nadya.. semoga kawan tu cepat sembuh ye.. aah lama juga tak nampak berblogging ye..

    ReplyDelete
  4. kalau pk psl keje mmg xprnh abs..huhu

    semoga housemate awk cpt sembuh.. =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa kan. tensionn sajaa. hee

      inshaallah, aminn :)

      Delete
  5. Baguslah dah siap lesen. Husband akak sampai sekarang tak dapat balik P dia sebab asyik ada masalah ekonomi je. Bukan apa, duit nak buat lesen tu asyik lah dia lepaskan untuk perut akak dulu. Dah 5 tahun stop drive alih2 kena buat lesen balik... huhu

    welcome back nanad ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan.. kitee yg keje sehabes daya ponn terpaksa pinjam duit ayah sebab lesen. haihh mahal bebenoo. nak menangis rasaa. wuu

      ^.^

      Delete
  6. wahhh, akak kalau sama sebijik. aina saman akak. AHHAHAHAHAA. Lawaa blog akak. hitam putih.

    btw selamat bekerja untuk akak. haha dan semoga kawan akk tu cepat sembuh. TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaahahhaah sampai haty nak saman, kahkah

      inshaallah,amin harapp begituuu laa ~ harapan dia balik keje ponn sangat tipisss. tulang retak susa nak baik TT__TT i will die sembuh sedia kala :)

      Delete
  7. Finally buat jugak comeback ! Hahaha. Lama nauu dia menghilang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je nak buat nani rindu nadia. hahahahaha

      Delete
  8. Suka header blog awak.. Cantik gambar =)

    Blog pun kemas dan simple je. Hitam putih.. Salam perkenalan awak =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya