Friday, October 30, 2015

Bila Aku Busy.

Assalamualaikum


Baru sampai rumahh ibuayah ni. wee macam berabad tak balik kan. padahal baru seminggu tak balik lahai. HAHAHA.

cewahh. lamanya tak m'bebel seseorang kan.. busy bebeno kan. wee. sebelom ni bz sangat dengan nak submit GST july-sept'15 punya kes. banyakk kott. dahnya tempat keje aku tade besar mana. 4 orang je yang handel GST. kalau dah kene handel 30 company. haihh mati kiteorang. terpaksa ot hari-hari!

Kalau laa kan, setiap kali ot dapat duit. alahaiii indahnyaaaa. tapi sayang, tiap kali ot cuma dapat advance cuti saje. cuti K! BUKAN duittttt. uwaaaa kamiii tanak cuti. kami cuma nak duit,duit dan duit. HAHAHA mata duitan kah kami? ohhh tidakkk. kiteorang dah keje sehabis-habis cuma nak dapatkan hasil titik peluh kami dengan duit. tahuu kan gaya hidup sekarang tak sama cam dulu. semuaAaanya duit. nak gi toilet pon perlukan duit kan? alahaiiiii DUITTTT XD

Bila aku busy aku takkan ingat pape. tuyang da lama nauu tak hupdate blog. bila hupdate semua pasal wordless,wordless,wordless. HAHAHA soryy aku memang gilaa kerja. tuyang kekadang hidup macam tade LIFE. yelaa, kalau pikir LIFE je mesti duit asyik terbang je kan. HAHAHA kekadang kene tegur gak dengan kawan laki.. aku gila keje sangat. tuyang badan asyik ta sehat je. yela balik keje je pikiq tidur. ohhh indahnyaaa XP

Sebenarnya nak cerita, 09/11/2015 - 13/11/2015 (hakikatnya bercutinya 3hari 2malam je kat hatyai.yang lamanya kat kereta api je 18jam. Ok aku takdapat bayangkan.haha)  ni aku ada join COMPANY TRIP dekat Hatyai tauu. cewahh baru terasa part ni ada LIFE! bhahaha. namanya company trip, tapi yang pegi 4 org je, termasok aku. maklomlaa company kecik kan. 12 orang je. yang lain takcukup bajet katanya. tapi dieorang kene keje lee. HAHAHA.

Disebabkan 4 orang je yang pegi, kiranya kiteorang ta amek trip. kalau pegi trip. tempat2 terpilih je kan. nak terangkan pon taktahu ni.. soo sesiapa tahu tempat-tempat menarik kat sana. bgthu je kat coment bawah ye. jangan malu-malu. maklomlaa baru nak ada LIFE kann. HAHAHA.

Cukuplaa sampai disini. thanks baca dengan jayanya.sekian.

13 comments:

  1. gigih kite baca dgn jayanyaa. bestnye laa dpt brjln ke hatyai. anyway don be stressed with the workloads. kalau stress, baling je meja heheh

    ReplyDelete
  2. Dapat juga berjalan ya at least.

    ReplyDelete
  3. Wah Cik Nadyya nak pergi Hatyai yer... Semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik yer...

    ReplyDelete
  4. Penat2 dapat juga ke Hatyai. Hehe. Selamat bercuti. Nanti share la gambar :)

    ReplyDelete
  5. alahai siannye pepenat keje lebih masa tak dapat OT.. takpe2, janji dapat gi company trip nnt !
    nnt share yehhh ape yg best kat hatyai .teringin gak nak gi :)

    ReplyDelete
  6. wahhh, teringin jugak T^T
    update blog nnt. hehehe

    ReplyDelete
  7. Selamat berjalan & cuti2, Naddya. Enjoy urself!

    ReplyDelete
  8. Ahahaha. Semua busyy dah skrang ni. Tak macam zaman dulu2 huhu. Aina pun dh makin busy (╥﹏╥)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya