Saturday, December 12, 2015

Sebulan Berlalu.

Assalamualaikum


Dah sebulan berlalu. lama jugak aku dah tak hupdate entry kan. wee sory. yang pertamanya busy keje. yang keduanya internet kat rumah LAJU macam siput haiihh xD soo jadi laa malas dah nak bukak blog. HAHAHA maap,maap. Ni ponn TERpaksa guna Wifi Hotspot :) tupoonn sebab nak kemaskini BR1M! hakhak. nak kemaskini guna handpone takle kan.

dan sampai sekarang tak sempat dan takde idea cerita kenangan, kenangan indah di Hatyai,Thailand. KALAU ada mood malam ni aku cerita ye. HAHAHA tak banyak tempat aku pegi sebenarnya dan tak banyak amek gambar. sebabnya banyak pegi tempat shoping je. tuu pon tak banyak shoping. Almaklom laa duit Malaysia dah jatuh dengan jayanyaa. >,<

Bulan ni dan bulan depan tersangat busy. keje banyak gilaaaa rasa,rasa macam dah tade masa nak tido lena dah. ni pon curik,curik balik kg tau. kalau tak sekarang ni tengah fokus dengan kerja banyak overdossssss tu TvT cer bayangkann disebabkan aku terlampau stressss. tak sampai 5min bos aku cakap ngan aku, aku bolee lupa! haihh. sampaai aku tanya kawan sebelah aku. bos cakap apa tadi. lagiiii laa die tak tahu kan. KAHKAH 

dannn bulan depan, angan angan aku nak buat lesen. hope menjadi laa kan. sebab selama ni asyik skipp je. sebabnyaa selalu tak yakin dan takot. lagi, lagi harga da mencecah seribu lebih. taknak asyik mengharap ibuayah je pegi memana. HAHAHA cuba jugak carik semangattt untuk amek lesen ni. korang doa,doa kan ye.. thanksss :)

Sekiannnn. 

9 comments:

  1. Hai, Naddya! Selamat berhujung minggu!

    ReplyDelete
  2. May Allah ease everything, kak :)

    ReplyDelete
  3. yeayy jumpa blogger yang still active!
    goodluck keje yang busy noh! :D

    ReplyDelete
  4. wooot2.. cepat2 up entri Thailand.. nak baca..

    ReplyDelete
  5. fuuuh fuuuh rajinkanlah Cik Neddy ehehe..

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Selamat maju jaya hendaknya kak nanad. aina x de lesen. Tapi baru try test bawa dengan mama. Bahaha. Nak cabut jantung rasnya. (○゚ε゚○)

    ReplyDelete
  7. Caiyooo..ni saya pun sekolah dah nak buka.... memang slow mo la..blog..aduh kne aktif ni

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat jalan2 sampai Hatyai ^-^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya