Wednesday, October 23, 2013

Segmen 1Minggu Blog Budak Perempuan Merapu Merepek

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Hai awak, awak dan awak. . Apa khabar ? Tengah buad apa tuu? Heee. Disebabkan saya takde kerja *Ish,memang la aku takde kerja. Aku duduk rumah je ponn -_-* dan time tengah free sangat soo nak join segmen ni. Oke, ini kali pertama menjoin kan diri untuk bersegmen ni, hehe. Beliau mencari bloglist baru dan ada hadiah misteri untuk 5 penyertaan bertuah ! nak join? clik SINI 

Untuk Segmen ni, kita kena ceritakan sedikit tentang blog Budak Perempuan Merapu Merepek. (tiada paksaan.. kalau xnk citer pn xpe ) Heee, takpe saya akan ceritakan ok? Firstly, saya tersangat suka entri entri beliau penuh dengan puitis dan tentang hati. Ada masa memang saya akan berkunjung di blog ni. Tapi memandang kan kekadang busy menjadi babysitter. soo jarang nak on blog ni. Yang kedua, lagu blog ni Sayap Terluka - Panji. Ok, saya sangat suka lagu ni. lagi lagi time ngah sedih. Ekkk? Dan blog ni bertemakan pink aka merah jambu. Owner blog ni mesti berjiwa lembut. Ok setakat ini je saya mampu bercerita. Heee dan maaf cerita ni agak merepek. HAHA. Semoga segmen ni berjalan dengan lancar. Peace ^.^


okay sapa yang nak join segment ni boleh lah ikut syarat2 dibawah.
1 . buat 1 post bertajuk"Segmen 1Minggu Blog Budak Perempuan Merapu Merepek".
2 . Letakkan banner diatas pada post tersebut.
3 . ceritakan sedikit tentang blog Budak Perempuan Merapu Merepek. (tiada paksaan.. kalau xnk citer pn xpe )
5 . KLIK SINI , SINI , SINI , SINI , SINI dan SINI (TUNGGU SAMPAI ABES LOADING YE)
6 . kemudian tag n ajak kawan2 yang lain untuk join segmen ni.. seberapa ramai yg boleh.. 
7 . akhir sekali tinggalkan link post tersebut di ruangan komen...

Nota Kaki : Korang doakan saya dapat tau. Korang pon jangan lupa join. K Assalamualaikum :)

6 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya