kejap je dah masuk bulan ogos!

Assalamualaikum
hi! dah seminggu yaa aku tak pos apa apa entry! hmm dan dah seminggu jugak aku dah boleh kerja dari office. itu ponn 60% jaa boleh kerja kat office. soo memang selang selang sehari kerja WFH. itupon rasa penat yakmattt ya. dan minggu ni jaa dah start OT sabtu. nak kejar deadline punya pasal.

okaylaa, bilaaa dah dibenarkan kerja office ni. aku memang sangat sangat takut sebenarnya. dengan kes covid19 yang tak turun turun. dengan ada varian delta dah merebak kat area JB. virus ni lagi menyeramkan katanya. boleh menyebabkan kematian. siapa jaa tak takut.

bila masok office jaa memang setiap masa aku pakai hand sanitize jaa. takut gilaa jadinya. lepastuu start ogos dah kerja pukul 8pagi - 7 malam. weyhhh seriussssss laaa aku murung. area rumah dan office aku jaa 27kes covid. lepastuu dah 5 family kena covid19 dan kenaaa transfer kat pusat kurantin dah. 5 family kut. bukan 5 orang eh -.-'

moga moga kita semua dijauhkan dari virus virus jahat nii. ameen :)

CONVERSATION

8 Comentarios:

  1. Cepat betul dah masuk Ogos kan. Semoga Allah lindungi kita semua dari virus COVID-19 ni. Aaaminnnn...

    ReplyDelete
  2. Moga dipermudahkan urusan Nadya lebih-lebih lagi masa masuk kerja nanti.

    ReplyDelete
  3. salam bulan kemerdekaan nad hehee :)

    ReplyDelete
  4. Tiba-tiba saja Ogos menjelma!
    Memang takut dengan situasi sekarang. Banyak doa dan tawakal...Allahu Akbar!

    ReplyDelete
  5. Hati- hati ye Nad...jaga diri..jaga SOP...sama ngan akak...kena kerja hari2 dah start esok

    ReplyDelete
  6. hati2 dalam mencari rezeki tu Nad :) semoga dilindungi Allah

    ReplyDelete
  7. august pun dah nak habis ni awak.. jap je nak masuk 2022 dah :)

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan urusan nadya yer..risau pula bacanya..apa2 pn nadya kena lebih berhati2 patuh sop tau..bagus nadya kerap guna hand sanitizer..mudah mudahan dilindungi Allah swt.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD