Friday, November 30, 2012

Sedihnyaa !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam Jumaat semua ! Saya dah Sampai rumah !! Yehhhh!! Seronoknyaaa . . . Tapi kann,, Pensyarah saya cakap , cuti sem ditunda ke minggu depan. . Sedih tauu? Rasanya kali k-3 kot tunda. . Mula2 cakap cuti sem 23haribulan . Pastuu tunda ke 30aribulan, Pastuu tunda lagi 7haribulan 12 . . Pehh, memang sakit hati laa kann. . Tapi takpelaa, Sabar dan sabar jelaa kann =^V^= Rabu kelmarin da Final Exam . Oke, Exam arituu takdelaa susa sangat kot, tapi soalannya terbelit2, da jawap pastuu liquid, banyak kali kot liquid. . Pastuu last2 saye laa insan yang terakhir hantar kertas jawapan . ituu pun saye hantar da habis masa tauu. . Pehh, Memang sedihh >.< Hopee saye luluslaa kann. . Salah satu sebab cuti sem ditunda ialah projek akhir tak siap lagi. . Patotnya , sebelum Final memang bole je siap. Tapi Pensyarah kelas saye takde kan. Seminggu die kursus. Baru semalam die ade. . Selalunya Pensyarah laki saye yang mengajar. Tapi die pensyarah baru jugak la kann.  Pensyarah kelas saye memang nak projek akhir rujuk kat die. . Saye berani dengan pensyarah kelas saye je . Walaupunn die cerewet pun kann tapi kalau dengan pensyarahh laki , nak tanye soalan ponn saye takot tauu.. Memang saye tak suka la dengan pensyarah laki saye tuu gataii walaupunn sporting mane pon,haha. Ok, Projek akhir ni ade presentation. Ok, fine saye tak suka presentation !! Lagi2 kene presentation depan pensyarah kelas saye yang banyak tanye tuu, Haha.


Semalam kann ada Accounting Day , Accounting Day buad kat tepi pantai kann. Kat Tanjung Balau. . Mula2 saye ingat malas nak pergi. . Bila dah pegii, pehh, memang best la . Enjoy je kan.. Ade permainan dan jamuan makan BBQ laa ~ Permainan yang kami kene main cari gula (plastik dah bukak) dalam tepung, Belon air , Cari barang, amik air guna botol bocor dan buat istana tercantik tapi istana kumpulan kami paling taklawa , dapat no last. Ok, fine! Tak kreatif la bab2 buad2 istana ni :P Isnin arituu coz laen ade buad dinner kat hotel kan guna tema merah hitam. Ingat lagi tak entri lepas saye ade bagitahu? Ok, memang bestlaa pegi situu. . dapat bunga pakai kat tangan dan dapat topeng. Saye dapat topeng pink ! Pastuu Pensyrah laki saye pegi meja kiteorang tauu. .pastuu kawan saye cakap Encik!! Encik kenal saye tak ?Saye da gelak2 laa. . Pastuu pensyarah saye terus tunjuk saye. . Hah!! Yang ni saye kenal. . Budak ni tak pegi kelas saye pagi tadi sebab sakit kepala! Haha, peh, kantoi2 >.< Anyway, saye memang malas nak pegi dinner tuu, tapi kawan2 saye suruh pegi. Memang malam tuu still sakit kepala jugak tauu. . Yela, da bayar mahal takkan tak pegi. . sayang la kann. . Itulaa ayat2 bebelan kawan2 saye,hahaha >.<

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya