Saturday, September 15, 2012

Cinta yang mahal memang sukar dilafazkan !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Setelah sekian lama tak update belog . Untuk harini akhirnya saye update jugakk kan ? haha. Saye majuk dengan belog ni, hehe , ngok belog orang laen cantek2 dan comel2 je . Belog saye biase je kan. Untongla korang rajin kan :D Minggu lepas kan , saye balik tauu . Tapi tak sempat nak update . Minggu lepas saye balik beli charger laptop baru dan Handpone baruu.. hehe , Handpone Sony Ericsson Walkman . Wooww~ da lame tauu saye berangan nak pakai handpone touch dan handpone berjenama Sony Ericsson . . akhirnya saye dapat jugak ~_^ Minggu ni ponn saye balik ! First time alik rumah naek bas . Penat kot ! Nape sampai tiap2 minggu alik ? Emm, ade masalah . Ade masalahnya dari minggu lepas . Saye kalo ade masalah duk hostel memang jiwa saye tak tenteram la . Kalau alik rumah jiwa tenang je tauu :))  Semalam macam biase ade kelas . Budak2 sekelas saye sibuk cakap pasal couple kan . Pensyarah saye cakap , Saye tak kesah awk semua ade couple , tapi jangan sampai saye Nampak . Kalau saye Nampak , memang kena ‘basuh’ la . Pastue, pensyarah saye tanye , Siapa kat sini ade couple? Mata die terus pandang saye . . Dalam hati da bkate2 , die pernah Nampak ke saye jumpa si purple uhh -,-‘

Ape perasaan korang bila orang yang korang minat mesej korang? Mesti rasa bahagia sesangat kan? Macam itu juga saye,haha. Ok, seperti entri sebelumnya , saye ade cerita yang saye ade minat seseorang, saye gelarkan Purple , ehe. Dulu saye suka pandang dia, kekadang saye tetap pandang die walaupon die perasan . Sekarang takde maknenya . Yela, orang yang kita minat tahu yang kita minat sangat kat die . . Bengang gila kot >,< Sekarang kalau die dekat dengan saye, mesti saye jadi mengelabah sangat tau . Bayangkan hari tuh , saye lapar gila2 arr , bila saye da makan separuh nasi kat cafe . die pulak muncul kat cafe , terus saye jadi mengelabah dan tiba2 rasa kenyang tau. . haha :P Pastue, minggu lepas kiteorang jumpa kejap kat kolej tauuu.. Sebelom nak jumpa die, memang mengelabah tahap cipan laa ~ mula2 nak jumpa kat cafe tapi takjadi, nak jumpa kat libry ramai lak orang . Last2 jumpa gak kat kat tempat papan kenyataan . konon2 nak tengok memo padahal . Haha . Lepas jumpa , die mesej la Awk, betol ke umo awak 2o ? awk tipu saye eh? Awk same umo dengan saye kan ? (18tahun) . Lepas kejadian jumpa kejap dengan die, rajin betol die mesej dan malam kejadian itu, die call saye. Die tanye benda yang same . die takcaye ! haha. . Pastue esok nya die mesej suh saye temankan die pegi terminal . Rasanya banyak kali die pujuk , tapi saye tetap taknak . Malu kot , hehe. Lepas tue,,mase sambutan kemerdekaan dan sambutan hari raya . die tak datang . die bagitahu saye tauu. Macam saye lak pensyarah :P die nak balik perak . Katenya ade masalah peribadi . Membe saye kate , die dah jatuh hati kat saye. Tak mungkin laa ~ lagipon die bawah umo saye , ishh -.-‘

P/s : Rindu lak nak tengok muka purple dari jauh , haha :P
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya