Tuesday, May 15, 2012

ia tetap membahagiakan saye !




Semalam pegi batu pahat . buad ape ? em,, temankan adek pegi temuduga kat maktab perguruan . 1 family pegi , lau tak, saye ponn tak pegi la ~ hehe . em, lama tunggu . 3jam lebih kot . lepas da balik dari maktab , terus pegi BPmall . haha . agak-agak ape tujuan saye ajak family pegi BPmall ek ? opcorse la pegi POPULAR ! haha . dalam beg duet adela 20ingit . saye & adek masok POPULAR ~ fuh.. rambang kot tengok novel banyak sangat . . s0o saye pilih novel ingat janji kita- Murni Aqila
No. Celcom kan dapat panggilan percuma ~ saye hanye kol exbf saye (mr. F) & fakhri . h0h0 . mr.F exboipren mase umo 18 . sekarang jadi kawan baek . kalau korang nak tahu , die la penasihat saye . lau die tak suka , die akan tegur . die memang baek . sampai sekarang die still cinta & sayang saye . bile die cakap die rindu saye . saye hanye mampu cakap oh~yeke ?  ,takkan nak tipu kan ? baekk jujur . kire oke la saye jawap,dari takde respon kan,haha . mesti org akan cakap kejamnya ! kenyataan hati saye macam ni . prinsip saye . saye takkan terima balek exboipren walaupon cinta sangat kat die ^^,

aritue(11mei)  birthday saye kann ? ke korang tak tahu . HAHA ~ okie fine . saye memang tak gelamer >.< ramaii la jugak yang wish mybirthday . antaranya kawan di handpone, facebook & tagged ~ saye hargai sesangat okiie . saye dah agak myparent akan ingat lambat sgt . dah nak malam baru nak ingat tapi kecuali ayah, ayah wish pagi . thankz ayah J

T0o myEXmr.heart thankx tauu coz wish birthday saye . awak antara exboipren yang ingat birthday saye . ituponn, awk kate awk lambat wish sebab awak wish tengahari kan ?walau awak da hancurkan hati saye, da saketkan hati saye, dan da curang dengan saye . ape-ape ponn saye dah lame memaafkan awk . kekadang saye rindukan awk . hati ni tetap berbekas wakk . mula-mula saye ingat awk tak wish birthday saye,rupenye tak . awk wish birthday saye ni da cukop buad saye bahagia . .

*sebelah kanan bersama didi,sebela kiri bersama sofyea 

Da rancang nak kuar dengan membe . di sebabkan 11 mei hari jumaat , saye tunda ke hari sabtu tapi yang dapat pegi hanya sorang je, didi iaitu kawan saye yang tomboy . takkan nak pegi berdua je kan . macam tak seronok . so saye tunda lagi hari ahad lak . didi lak yang tak bole, kena jaga rumah . hari sabtu si didi msg semalam last kite berhubung, salam , okie fine, die memang cepat terasa .memang cuak dapat msg macam tuh, saye diam je . pastue hari saye kuar kwn saye lagi sorang, sofyea . tengah borak-borak dengan sofyea . si didi msg nak ikot lak ~ time uh, rase nak tergelak je . tapi cover je . lepas saye makan dengan sofyea . kami jumpe dengan didi . sofyea da Nampak die dari jauh . sofyea cakap la die tuh memang nak jadi jantan pe . . saye gelakk je.. lepas tuh kiteorang lepak kat taman . fuhh,, ramai dating arr .. makan same-same . atoyaii ~ untungla ade org sayang . jeles sebenarnyaaa >.<

p/s : yang indah hanye sementara . .

Tuesday, May 8, 2012

andaii itu takdirnya ;D



hai semua . . harini hari ape ekk ? dah hari selasa kan ? s0o ade lagi 2 hari je nak. . agak-agak ape ekk? Birthday saye laa . taklame lagi umo saye dah 2o , macam takpercaya je . rasa macam baru je saye masuk sekolah , sekarang saye dah boleh tunang dan kawen, Hehe. Ari tuh sepupu saye tunang, makcik saye cakap . “lepasni nadea lak tunang. Diamdiam da ade boipren” *i’m single okie. .jodoh belom ade lagi ni >.<

4haribulan aritue, saye ade convo kan ? memang seronok la. .kejenya asyik bergambar je . mula-mula dengan parent lepastuh dengan membe lak . em, kwn-kwn saye tak bawak parent , masing-masing parentnya busy keje kan . parent saye da ambek saye dulu kat hostel kan, pastue. saye ingat nak ambek membe-membe kat hostel dengan adek saye naek kereta kan . bile da sampai hostel, masing-masing da naek teksi .saye terus la pegi dewan kan dengan adek saye . ade lak org tegur kak nad . pakwe ehh?? ramai yg tegur macam 2 .. walau kuar kemana aje .. yela, muka adek nampak matang kan . muke saye tak matang kan?hoho..
Yang menyedihkan, ia adelah hari terakhir jumpa dengan membe-membe . kalau ditakdirkan saye sambung disana awok-awok jangan terperanjat lak okie ? itukan permintaan kowang ? jika, saye boleh bawak akaun ni, insyaallah saye akan sambung disana okie J

Haty mane yang tak saket kan ? luka dulu tak pulih lagi , nak tambah lagi luka . fuh ! memang TERBAEK laa ~ awk,awk. . baek awk jaga haty die je , takpayah la awk nak jage haty saye & nak sayang saye . takde efek pon !saye rela disaketkan daripada org disakiti oleh disebabkan saye . memang ! takde sape pon tahu . kesakitan haty ni tauu?kekadang saye pikir . nape awkk nak menambahkan kelukaan haty saye ni?hanya satu je , hargaila ape yang awk ade oke . saye taknak awk kesian kat saye disebabkan awk dah kecewakan saye . saye tak perlukan itu semua . iye, saye ingat kata-kata awk awk jodoh saye!! Kalau saye masih bole menerima awk, insyaallah kita pasti bersama okie ;D


*with my parent ;D
*raptai time ~

*i will miss you all ;D

p/s ; andai kau jodohku, akulah insan paling bahagia sayangku . .
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya