Monday, April 30, 2012

kauu ade orang laen ? aku pon adela !! HAHA

Hye smue !! lamenya tak update entri kan . .
Akhirnya saye cutii :D
Korang nak tahu tak? Sebelom cuti sem . byk sangat asigment !
Gila tak gila kan ? 3,4 hari tak tidur kan =.=
Patotnya sebelom nak cuti, bagi la rehat kejap . .
Ni tak, asyik bagi assignment je . dengan migrain ni . seksa w0o .
Sampaikan , ade seminggu . asyik pegi kelas lambat . bangun lambat je ^^,
Dahnye saye jarang bangun lambat kan . kalau tak. Sayela orang pertama bg0n dulu. .
Yela,dengan tak sehat nye . dengan saket seluruh badan kan >.<
Kadang-kadang pikir, bile la nak abes sem,bile da abes, mcm takcaye je T___T
4aribulan ni ade convo . so 2aribulan da kena balek h0stel kan .
Yela, 3aribulan ade raptai kan . nak taknak kena balik awal jugak . .
Saye harap mak ayah saye datang pada hari convo saye . dah tak sabar weyh J
Lepas itu, 11 mei adalah birthday saye yang ke . . . .
Still lagi ramai cakap muka saye macam budak-budak kan . oke fine !

Saye saket haty tau kalau dengar lagu cinta muka buku –najwa latif
Kerana , ia adalah lagu kegemaran EX-Mr.heart . .
Bile saye da mula melupakan . lagu itu mengingat lagi kat EX-mr.heart . menci tau !
Saye tahu, saat ni awk tak ingat kat saye kan ?da ade org laen kan ? saye pon adalah !!
B’dendam ke ? takdelaa .. mungkin takdir saye macam ni .
Niat haty saye, saye akan terima org yang m’cintai saye,bukan saye yg m’cintai die~
Wahai insan yang mencintai saye , terima kaseh menerima saye :D
Awk baek, awk pandai, awk handsome . .
Kekadang saye fikir, awk terlalu sempurna .
Saye tahu,da lama awk m’cintai saye . tapi saye taktahu . saye tak ambik tahu .
Setiap hari awk call saye,setiap hari awk msg saye . .
Kalau bole , ape yang saye taktahu awk nak ajar saye kan ?
Maafkan saye selama ni buad awk saket haty & tak jaga haty awk .
Dulu, saye layan awk mcm nak taknak . awk tetap b’sabar je kan .
Kekadang awk luahkan rase saket haty kat fb . saye tahu wak .
aku maseh belom mengenalmu untuk menikmati rasa sebenar-benar chenta. . yang ku tahu ku cuba terbaek untuk mu , yang indah jadikan kenangan dan yang duka perbetulkan . .



*ohhh ! kenangann :D

p/s : maapkan saye T___T

Friday, April 13, 2012

9 tahun tau saye tunggu awk !!

Akhirnya sampai rumah . padahal semalam mlm dah sampai .
Tapi kan sabtu da kena balik h0stel . .
S0oo sedih weyh . . taknak balek sana . tak best =.=
Sabtu ni sedara ayah saye kahwen . bole la dikatekan dekat ngn tempt saye belaja.
Nak tak nak,sabtu ni gak alek & sabtu ni birthday adek kesayagan saye J
Hepy birthday adek ! hope berjaya dlm id0p & dipanjang umur. .aku syg kau dek !
Dah lame kan saye tak update ? busy la . balek rumah je bole update .. hehe
Korang kena la redha ye dgn keadaan saye sekarang ^_=
Tapi kan , saye rase macam nak tukar dsign belog je . boring la . hehe
Jeless la tengok belog orang laen cantik2 .tapi belog saye biase je kan =.=
27 aribulan ni cuti sem . tapi pada saye terus berhenti je .h0ho
Korang tahu tak ? KK kan buad sijil modular .
Matimati saye ingat ia terus samb. Ke poli ,rupenye sijil itu utk kerja je =.=
Saye terus apply upu . h0pe saye dimasukkn la di poli kan .haha

Dah lame kan saye tak cerita pasal novel ?
Oke2, ari 2 saye baru abes bace novel sehangat asmara-aisya sofea
Kay dan zainal belajar di luar Negara . kenal dan kenal terus jatuh cinta .
Kay dan zainal kahwen tanpa restu di ibubapa nya . ibu bapa kay org kaya
Berape bulan kemudian, zainal terpaksa balek ke Malaysia dan meninggalkn kay .
Selepas itu, kay mengandung . kay tetap menunggu dan menunggu zainal .
Zainal tetap tak pulang . hingga la baby kay lahir dan membesar .
Kay tetap menunggu zainal selame 9 tahun .
Bila kay sekeluarga keluar kat majalah . barula zainal carik balek .
Selepas itu , kay dan zainal khwen semula .
Baru la kay tahu . dulu kay dan zainal berpisah hanya di sebabkan ibuayah die .
Makayah kay sangop pisahkan dieorg untuk kepentingan diri sendiri .
Dan akhirnya, mereka bahagia . .



p/s ; padahal da lama kiteorang berpisah . .jujur saye kate . dulu saye benci sangat-sangat kat die . kenape sekarang saye mesti ingat & rindu kat die ekk?uwaaaa..taknak ! taknak !
COPYRIGHT 2017 by CikNadyya