Resepi Cornflake Florentine

Assalamualaikum


hi! disebabkan resepi niii asyik tergiang giang dalam otak. kite pon try sekali. okayyy, memang senang dan simple sangat :)


3 cawan cornflake dah dihancurkan.
3/4 cawan serbuk florentine
badam 1 cawan

lepastuu masukk dalam dalam cupcake kertas nii. 1 sudu setengah macam tuu.




bolehh buat lagiii minggu ni, senangggg dannn hud suka makan kan. hehe

bye!

CONVERSATION

15 Comentarios:

  1. untungla mak rajin dan pandai buat cornflake sedap tuu., , ;p

    ReplyDelete
  2. Ehh, nampak cam senang behtull caranya . huhu

    ReplyDelete
  3. Simple benor ni kak nadyya, bahan bahan punnn sikit ajeeeeee.
    Nak buat tak ada oven pulakkk sob sob sob :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak guna kuali jaaa.hahahaha oven xde gak nii

      Delete
  4. Wahh ini versi cornflake. menarik! Okay gak ni kalau cuba buat. Good idea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. nampak senang jaaa bru buat,kalau leceh berkurun nak buat.haha

      Delete
  5. Tahun ni tak beraya, jadi tak jumpa biskut cornflake

    ReplyDelete
  6. first time i buat this juga for raya ..tapi tak sedap hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa kenapaaa x sedap pulak tuu. hahahaha

      Delete
  7. Anak-anak suka makan ni. Yang tua pun gemar juga hihihiiii!

    ReplyDelete
  8. sedapnya..mkn sesaja blh habis sebekas ni nadya ^_^

    ReplyDelete
  9. Sedap dan ranggup tu. Rajin nad buat 😀

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD