Wednesday, September 27, 2017

Bila Roomate Kau Excident Be Like -.-

Assalamualaikum


Rasa lama gilaa tak update entry ek. update entry pon join giveaway jaa. tuponn buat ada, ada jaa. kahkah boleh kannn macam tuu? HAHAHA. alahai. padahal baru baik demam ni weyh. tuupon bukan cuti pon. setakat halfday jaa. uwaaaa kerja banyak gilaaaa bakhangggg. senior nak berhenti. tak reti dah nak sabar macam manaaa. walaupon orang boleh kata 'gaji naik'. dah tak ada makna laaa kalau gaji naik keje banyak gilaaa. ingat ROBOT! adaaaaa kang lepas kawen terus berhenti nih. HAHAHAHAHA T__T

ewah. sebenarnya nak cerita. kawan serumah aka kawan office aka kawan gaduh excident masa lunch hour. biasanya aku akan ikut walau macam mana pon kan. kali ni aku memang tak ikot. sebab time tuh aku takde mood n stiil mood demam. so mood makan memang takde. sekali tup,tup officemates dapat call dari dieorang, mengatakan dieorang tuh excident. kawan serumah aku bernama Mimi. yang ikot Ira dan Vatchala. 

mengikut kajian aku, kawan aku laa salah. tengok laa kereta kawan aku kemek depan kan. dia berlanggar kereta kancil. kereta kancil remuk belah sisi kiri. so yang sebelah driver tu. dan takda yang cedera laa. cuma kereta tulaaa. alahai. yang sedihnyaaa kawan aku tu baru beli kereta tak sampai sebulan lagi. hope dia semakin tabahlaaaa. jangan menangis sokmo. HAHAHAH

aku memang paham sangat macam mana rasanya lepas excident. tapi time aku excident lagi teruk laaa walaupon yang drive time tuu adik aku kot. aku memang nampak sendiri moto tu laju gilaaaaa hentam belah aku. jadinyaaaa kereta adik belah kiri remuk teruk sampaikan pintu depan dan belakang takle bukak dan cermin memang berkecai weyh. bole bayangkan tak apa perasaan aku time tu? fobiaaaaa gilaaaaa. sampai kan aku memang takleh tengok kereta ke moto dekat skit mesti jadi peranjat sangat. fobia aku sampai sebulan jugak. sampai kene minum air yassin semua. HAHAHAHA

apa,apa pon semua dugaan. semoga beliau tabah. ameen ;)

9 comments:

  1. Moga semua dapat diselesaikan dengan mudah dan baik...amin.

    ReplyDelete
  2. Cukup takut dengan accident segala bagai ni. Sebab tu sampai sekarang takde lesen lagi.

    ReplyDelete
  3. Uishh nampak teruk jugak depan kereta tu.

    ReplyDelete
  4. orang kalau bawak keta baru memang macam tu kot.. macam akak dulu baru beli keta pun hampir-hampir nak eksident..

    ReplyDelete
  5. teruk juga jadi trauma awak tu eh. family saya pun pernah kena. dah la ada pengantin dalam kereta. sian dia. baru lepas akad nikah pula tu. nasib baik selamat

    ReplyDelete
  6. Mujur tak ada yang cedera.
    Naddya dah baik demam betul-betul ke ni?
    Jaga diri baik-baik.

    ReplyDelete
  7. isk2..lari budget bulanan nak cover tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya