Wednesday, September 27, 2017

Bila Roomate Kau Excident Be Like -.-

12 comments:

  1. Moga semua dapat diselesaikan dengan mudah dan baik...amin.

    ReplyDelete
  2. Cukup takut dengan accident segala bagai ni. Sebab tu sampai sekarang takde lesen lagi.

    ReplyDelete
  3. Uishh nampak teruk jugak depan kereta tu.

    ReplyDelete
  4. orang kalau bawak keta baru memang macam tu kot.. macam akak dulu baru beli keta pun hampir-hampir nak eksident..

    ReplyDelete
  5. teruk juga jadi trauma awak tu eh. family saya pun pernah kena. dah la ada pengantin dalam kereta. sian dia. baru lepas akad nikah pula tu. nasib baik selamat

    ReplyDelete
  6. Mujur tak ada yang cedera.
    Naddya dah baik demam betul-betul ke ni?
    Jaga diri baik-baik.

    ReplyDelete
  7. isk2..lari budget bulanan nak cover tu

    ReplyDelete
  8. aduhai.
    trauma kalu lepas accident kot.
    aduhai.
    pernah lalui.
    lepas tu drive, debo hati ni.

    ReplyDelete
  9. allahuakhbar.. kena lebih berhati2 next time. baca doa naik kenderaan moga Allah lindung selalu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya