Saturday, June 24, 2017

Selamat datang Syawal !

Assalamualaikum

Image may contain: night and text

pejam, celik, pejam, celik. esokkk dah rayaaa. >.< Rasa kejapp je masa berlaluu. korang rasa  takkk? HAHAHA. Baruu sempat nak update entry. busyyy keje haihhh. balik kampung pon semalam. dari apply cuti 4 hari terus jadi sehari jaaa. HAHAHAHA

Dah malam raya nihh ponn tak terasa lagi mood raya. alahaii. taktahuu laa mood raya sembunyi celah manaaa ni. HAHAHAHA apa apa ponn nak says SELAMAT HARI RAYA koranggg!rayaaaa ni korang raya mana? Aku macam biasa, setiap tahun beraya kat Johor jaaa. tak tahu laaa tahun depan kan. hikhik

Kbye! sambung kemas rumah lagik xD

11 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA EIDIL FITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    Kalau ada tersalah kata, terguris hati, terlepas bicara,tersalah komen, terburuk sangka..harap ampun maaf... Semoga ikatan ukhuwah kerana Allah akan terjaga dan sentiasa dalam rahmatNya..Terima kasih sbb menjadi sahabat di alam maya ni..dan semogaa kita semua sentiasa dlm redha Allah..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya
    maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. Pejam celik, pejam celik, selamat hari raya.

    ReplyDelete
  4. Ramdhan dah pergi pun.
    Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya! ^^

    Btw, jom tambah follower + trafik blog dgn segmen ni >> http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/06/segmen-follow-me-by-naseha-syahira.html hehheee

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya dik.. mintak maaf kalau ade salah silap ye..

    ReplyDelete
  7. hye Neddy heheh.. ingat lagi akak tak =P
    salam aidilfitri.. maaf zahir batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilaaa kenal akak. alahai. haha selamat hari raya kak ;)

      Delete
  8. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya