Saturday, December 26, 2015

Bila Aku Ketagih :/

Assalamualaikum


Ni laa keje aku time cuti. melayan dramas korea je. tuu blogwalking kejap je. selebihnyaa melayan korea. tuyang blogwalking tak habes-habes. HAHAHAHA soryy :/

macam biasa. tak semua dramas korea aku layan. soo jangan tanya ye. HAHAHA sebab 3 dramas korea je yg pena aku layan dari first episod, FULL HOUSE, SWEET GARDEN dan MY LOVE FROM ANOTHER STAR. kekeke dramas ni baru follow dari first episod semalam,.

kan drama ni pena ditayangkan kat tv8, memang banyak skip. biasa laa keje banyak terpaksa OT malam. naseb baik adik kesayangan sangop downloadkan drama ni eps 1 sampai final kan. hikhik. dann aku pena review drama ni kat SINI. sape yang belom tgok leh follow kat review tu. mne tahu tetiba terminat tengok drama korea ni ;)

**part ni, selepas first time Do Min Joon kiss Cheon Song Yi >,<

**part ni pulak, sebelom Do Min Joon menghilang. aku paling suka part ni. Do Min Joon pesan kat Cheon Song Yi, "jangan pakai seksi, jangan baca gosip liar, jangan duduk seseorang" banyak laa kalau nak tulis semua. HAHAHA

ngah cuba nak sambung balas blogwalking ni. kalau sekali aku dah layan dramas korea ni, memang taklaa kan nak hadap blog. HAHAHAHA fine,fine, Kbye!

16 comments:

  1. Saya pun kerjanya suka tengok drama korea time cuti. Cerita My Love From The Star ni saya dah ulang tengok tiga kali dah. Suka sangat drama ni nombor 1. Hahaha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? drama korea theee best n terbest ;)

      Delete
  2. Tengokla cite The Time We were not in love. Sweet ! Huhu. Datang blogwalking sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? nt sy try utk follow. n download. hehe

      Delete
  3. ahahaha qila pulak ketagih drama lain uhuhu

    ReplyDelete
  4. My love from the star tuh memang best..hehe

    ReplyDelete
  5. sem ni tak sempat sangat hadap korea sebab busy sangat ..btw citer ni memang best !

    ReplyDelete
  6. My Love From The Star ni memang best :D

    ReplyDelete
  7. Adik saya suka gila hero n cerita ni.. hero ni duta faceshop.. adik suka bli brg dkat faceshop..pastu kumpul cenderahati hero nih...

    ReplyDelete
  8. hahhaha my love from another star epic sungguh cite ni

    ReplyDelete
  9. best cerita ni! lagu pon best. Dah la hensem, cantik.

    ReplyDelete
  10. sukanyaa dia layan citaa korea. hahah.

    ReplyDelete
  11. Zumal tak leh tengok takut terminat orang Korea tu ^-^

    ReplyDelete
  12. best ea? akak kureng sikit bab nak layan drama korea nie..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya