Friday, June 6, 2014

Yehoooo. Rindu time nih. Seriouslyyyyy!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Tengok gamba atas? Alolo sedihnya. Rindu sape tuu? hikhik
Mesti time nih sibuk rindukan familyyy jauhh nun di Pontian.
Sapa tak sedihh kan. time birthday kita mesti laa nak duk dekat dengan family. sambut birthday kan!
Sebenarnya gamba ni masa birthday aku tahun lepas iaitu 11May dan 12May 2013
Ada rombongan kolej tapi untuk kelas kelas akaun saje. tempatnya di Genting Highland, i-city dan Melaka.
Yang sedihnyaaa malam 11May ade dinner kononya makan Steamboat . Pastu ade pulak orang myambut birthday kat situ kan. Woiii sape tak sedihh kan. Harini birthday aku laa woii! *Kesat Airmata*
Nak dijadikan cerita tadi kononnya nak tukar Cover Gamba kat Facebook. tiba tiba tertengok pulak Album Genting Highland. Jadi rindu pulakkk kat kawan sebilik aka mytwin! Uwaaaa. Lamanya tak jumpa T__T
Elele. Sebenarnya kau nak cakap yang kau nak sangat gi Genting Highland lagi kan? Ngaku jela weyh! Ehh? -,-'

Dalam kete cable . With adek angkat aku. Alamak tudung senget benget! HAHAHA abaikan uncle belakang tuu =P

Tengok tiket nih. jelas n nyata masok Genting Highland masa birthday aku tahun lepas. HAHA

With my Roomate aka mytwin. Rindu die ketatketat :')

ini aku. aku. Ehh? aku kat London weyh! korang ade? takde kan? HAHAHA =P

Ni kat i-City. Gamba tak terang! Gi KL pakai seliper jepun je weyh. Ehh?

Melaka town aka Afamosa. Ehh? nape gamba nihh mnampakkan aku tembam nihh -,-'

Ehh. Terjumpa gamba nih pulak. Masa kat Melaka eksaited sangat nak buat nama nih! Bila putus aku terus buang. Lepastuu ayah amek Keychain nihh untuk gantung dengan kunci bilik besar. Nampak kan? kenangan sekecik nih je aku tak mampu nak buang apalagi yang besar. You are awesome! Maybe. Kbye!

6 comments:

  1. wahh. nad feeling feeling dekat london lahh.. hihi :P

    ReplyDelete
  2. kan?kan? syoknyaa pi london. ehh =p

    ReplyDelete
  3. Best gilaa pergi gentingg! hahaha

    ReplyDelete
  4. @Scha Nazri hahaha kann? tapi ni taun lepas punya cerita lorr =P

    ReplyDelete
  5. ewah! nice pic..comel strawberry tu..hehe

    ReplyDelete
  6. @Ai Syah hahaha thankss ^^
    strawberry tuu memang comel.. alahaii ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya