Saturday, June 14, 2014

Wordless Saturday


"Ya ALLAH please make my dreams come true if they are good for me. Ameen" :)
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Nota Kaki : Ehem, pagi yang indah lagiii mengantokkan. hikhik. Pagipagi da Stalker orang yang aku suka. Aku pon taktahu aku suka dia sebab apa, Emm adekah sebab muka dia macam 'someone' tuu. Alahai, yang penting aku cuma suka je. cinta maybe tak, sayang tuu mungkin iye. Err, sebagai kawan aje. Tak lebih tak kurang. HAHAHA. Aku suka cara dia, walau busy dia cuba whatsapp aku jugak dan says sorry. Hmm, tak macam 'someone' tuu tak whatsapp aku terus pon takpe. bila tanya, alasan dia "busy!busy!" Takpe. mungkin aku nih da takde dihati dia kan. Cuba terima hakikat. Kbye!

4 comments:

  1. Untunglahh ada stalker yang dia minatt. hahaha siapakahhh?? :p

    ReplyDelete
  2. @Nur Inani Tak salah kan stalker org yang kite minat?hahahaha
    errr. kawan je ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya