Thursday, June 12, 2014

Kupu - Kupu Cinta


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Semalam malam punya cerita, kononnya Blogwalking blogger yang singgah blog aku semalam.
Sekali pegi blognya ada pulak lagu Kupu- Kupu Cinta - Sigma. Tapi tak ingat blog sape. Sory yek -_-'
Yang penting. denga je lagu nih terus terpikat dan terus download MP3 :)
Rupanya sebelom nih penah denga lagu nih tapi tak terpikat, yela kusyuk sangat tengok videoclip lagu ni kat facebook ^^
Kisah dalam videoclip nih, pertemuan tak sengaja. perempuan tuu kunci keretanya terjatuh dan lelaki tuu tolong amekkan.
lepastuu pertemuan kali kedua laa menyebabkan lelaki tuu jatuh hati kat perempuan tu. kawan si lelaki terus bagi buku Aku Terima Nikahnya seperti gamba diatas Screen Shoot tuu =P
Pertemuan ketiga, perempuan tuu bagi makanan kat lelaki. bila lelaki masok dalam. perempuan terus amek buku Aku Terima Nikahnya diatas meja. ada tanda kertas kat buku tuu dan ade namanya *Sweet kan*
selepas itu lelaki tuu pon melamar perempuan tuu sebagai isterinyaa ^^
Oke! nanti aku nak kawen hantaran aku nak buku nihh. Ingat taw wahai Bakal Jodohku =P



Mehh layan videoclip nih. sweet sangat taw. alahaiii *Nak jugak!!!*
Pertemuan ini menjadi suatu berarti
Dikala diri menepi untuk warna-warna hati
Ruang-ruang jiwa hanya untuk maha kuasa
syair-syair cinta tercipta karna dia
Kupu-kupu cinta
terbanglah tinggi menuju jalannya
Hinggaplah engkau dibunga yang indah
Terbang bersama hembus angin cinta
Ya illahi Robbi
Tiada lain hanyalah namamu
Satukan Cinta ini dalam bingkai
Untaian ridhomu
Pertemuan ini menjadi suatu berarti
Dikala diri menepi untuk warna-warna hati
Kupu - Kupu Cinta_Sigma

Nota Jejari : Ohh indahnya percintaan macam nih. lelaki suka perempuan tuu terus melamar untuk kawen! Kbye

8 comments:

  1. okayy sila take note bakal zauj nadd..dia nak buku tu. hihi :P

    ReplyDelete
  2. yehhh! ingat tuu wahai bakal zauj ku!hikhik ^^

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka lagu lagu sigma hehe okey ajer ^^ peace.

    ReplyDelete
  4. Oh ho.. nak komen pun segan sebab kita laki hahahaa.. mmg sweet la korang :D

    ReplyDelete
  5. @Time Traveller errr. not me.
    ni dr videoclip lorr. memang sweet pon ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya