Wednesday, June 11, 2014

Harini Punya Cerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Tumblr#3

Dari tengahari tadi lepas je masak. Mood memang rajin bebeno la kann ^^
Bukak lappy terus bukak Google taip Tuto Navi comel. sekodeng sekodeng gamba. akhirnya jumpa.
Rasanya 2,3kali try navi macam tak kena je. tak jadi pun iya.
Akhirnya navi aku menjadi dan seperti biasa mengunakan tema Pink! kihkih
ini laa hasilnyaa
.
.
.
Comel tak? hihi. Kalau nak buat Navi comel macam ni bole laa pegi kat tuto SINI
Hah! jangan tengok aje taw. kat situ ade Shout.Busuk kalau shout ni takleh guna jangan risau Shout.Cbox ade. HAHAHA. Jangan lupa bukak Social, kat situ ada like facebook dan Follow Instagram :)
Selain itu, dengan rajinnya aku tukar icon comel kat post title aku nii..
beza sikit je kott. HAHAHA lupa pulak nak Screen Shot yang post title cute yang sebelom nih =P
inilahh hasilnya icon comel post title aku yang baru
.
.
Comel tak? pada sape nak buat post title macam ni bole pegi katt tuto SINI
Hah! sebelom nih aku login Nuffnang tak ingat password. soo terus tak jadik masokkan dalam blog.
Dengan rajinnya tadi aku kejap bukak yahoo mail dan nuffnang. reset password. ingat senang ke. ishh sampai banyak kali kottt
akhirnyaa berjaya tukar password. HAHAHA
Siapa yang rajin bole la click nuffnang aku ada atas, kiri dan bawah ni yee. Terima Kasih ^^
.
.

Nota Jejari: Dengan rajinnya lagi aku terus stalker ini blog Dreamland. aku suka cerpen cerpen blog dia ni. best sangattt. baru harini sempat membaca cerpen baru beliau Aku Cinta Padamu. meh baca sinopsinyaa. bestt tauuu SINI Kbye

6 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya