Saturday, March 1, 2014

Setelah seminggu

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai 1 Mac ! Macam tak caya je da masok bulan 3 kan? Mesti harini ramai yang menyambut kelahiran, dan ramai jugak yang menamatkan zaman bujangnya harini kan? Hehehe. Alhamdulilah. Tahniah Tahniah. Saya insyaAllah tahun depan! Hee peace ! Tadi lagi best, kawan ayah tanya, "hah dia nih bila nak makan nasi minyak ni?" cepat cepat aku jawap "Lama lagi!" Nampak tak? HAHAHA

Setelah seminggu duduk dirumah sewa. Tetap tak dapat kerja lagi. dan akhirnya harini balik rumah sekejap. Sebab rindukan kat baby. HAHAHA. serius rindu gilaa kat baby yang ibu jaga. maklom laa dulu setiap hari jumpa. sekarang baru seminggu tak jumpa. perhh tak tahan. Asyik nak tengok gamba je. nak tak nak terpaksa mesej ibu dan mengatakan nak balik jugak. heee



Sebenarnya da banyak tempat menanyakan jawatan kosong dan interview kerja. masing masing suruh tunggu call. Akhirnya ade la kawan kawan tolong carikkan. hope minggu depan da mula bekerja. Da tak sabar nak kerja taw. Dan harituu pulak dapat interview kerja kat kedai butik taw. Ekceli, saya memang minat sangat kerja kedai cmni. Jual tudung dan jubah. dahnya memang minat sangat fesyen fesyen muslimah ni. Nanti dapat gaji. senang, beli je jubah or tudung kat situ. HAHAHA berharap sangat dapat kerja kat situ. korang tolonglaa doa doakan untuk saya taw? Terima kasih.



Nota Kaki : Sekali pandang je senyuman dia, alahai tenang je. kali kedua dia senyum. peh peh bole tergelincir hati nih. Apekah? Apekah? Petanda apekah ini? *Glowing*

4 comments:

  1. Moga dapat keje yg diharapkan tu yer :)

    ReplyDelete
  2. hehe..semoga berjaya la dpt kerja kat situ..seronok jugak tgok butik2 muslimah..cantik je..hee..^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya