Tuesday, December 3, 2013

Nampak sangat saya carik nahas kan ? -_-

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bangun bangun pagi kepala da sakit. Mata pulak kuyu je! Haihh, Naseb nasib -,- Tuulaa yang pegi tidow lewat sangat apesaii? Kann penyakit da singgah. Takpe takpe, tengok Be Careful With My Heart nanti mesti penyakit tuu pulang laa. HAHAHAHA 

Sebab apa tido lambat ? Selalu nya sebelom tido saya akan minum teh-o dengan biskut. Tapi malam tadi makan roti dengan Kopi. Macam mana laa mata nak ngantok kan? yang pi minom kopi pasai apa. HAHAHA. Nampak sangat saya carik nahas kan ? -_-

Credit: Google

Disebabkan takleh tidoo, konon kononnya nak buad mata cepat ngantukkan. Soo apalagi baca novel terbaru Herna Diana iaitu Mr London Ms Langkawi. Novel ni bestt! Tapi novel ni sebijik macam novel Cinta 3 Suku. Tapi beza sikit kottt. Takpe takpe nanti saya ngah rajin saya Review ok? Syok syok baca novel ni. Mata jadi tak ngantokk and then dapat menghabiskan baca novel. Pehh Laju betoii kan? Mana tak nya tidoo ponn kul 4 kann? Ni pon kepala dah pening pening lalat tau? >.<

"Macamlah bagus sangat Kota London dia tu," ejek Liyana penuh jengkel.
"Memang bagus pun," jawab Aidid dengan nada yang menyakitkan hati.
"Apa yang bagus sangat? Apa yang London ada, Malaysia tak ada? Cer cite… cer cite." Liyana melawan kata-kata Aidid.
"Yang bagusnya, kat London tu tak ada mulut mak nenek macam kau!"

Nota Kaki : Maybe ini entri terakhir sebelom pegi bercuti. Bagus jugak baca Novel Mr London Ms Langkawi sampai habis. Dapat jugak mempelajari lebih mendalam tentang Langkawi. Walaupon pena pegi Langkawi sekali, tahu la sikit sikit. Semua tempat tempat yang ada dalam novel ni memang pena pegi. Nak ajak ibu ayah pegi lagi laa. Lagi lagi kat Gunung Mat Chinchang. Iaitu naek kereta cable. Dulu naek ponn ibu tak bagi tengok bawah. Sangat indah ok? #Nak pegi bercuti kat Utara memang tujuan nak pegi Langkawi kan! #InsyaAllah lepas balik dari bercuti saya Review Novel ni ok? :D

8 comments:

  1. akak lau minum kopi, terus pengsan.. haha..

    novel cinta 3 suku tu, dh berulang kali akak bace.. hihi

    ReplyDelete
  2. teruknya? sampai macam tuu sekali ekk. dahsyatnyaaa. alahan minum kopi ka? -_-"

    same laa.. tp novel tuu sepupu pinjam da lme gak tk baca , soo layan jela novel akhirnya aku kawin! hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Hiks, Nad dah lama tak baca novel. Macam best je

    ReplyDelete
  4. HAHAHA . mulut mak nenek pon bolehh .

    ReplyDelete
  5. @Super Girl Bole je! HAHAHAHHA
    banyak sangat bercakap kan :p

    ReplyDelete
  6. Hehe tapi nanti kalau Nad dah start baca novel, memang tak jalan la kerja lain

    ReplyDelete
  7. kalau saya minum kopi lagi cepat mengantukk. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya