Sunday, November 10, 2013

Obses sangattt -_-"

15 comments:

  1. suka tgk Fizo dan mawar Tahiniah .Tgk pagi tadi Fizo di perkena dengan Shamsul ghau2 dalam Nasi lemak kopi o best ....

    ReplyDelete
  2. amran ismail...erm mcm pernah tgk lakonannya...oklah tu minat pd someone yg tak ramai sgt peminat so privasi sikitkan..nice blog dear..

    ReplyDelete
  3. haha.. awak.. sy bace entry ni sampai habis tau.. lawak pulak.. XD

    ReplyDelete
  4. @Azahairi kite tengok masa dieorang dinikahkan je. yg kena shhamsuul ghau xtgok ponn. ruginyaa >.<

    ReplyDelete
  5. @Cik PianoHeee thanks baca sampai habes. terharu nii :p

    ReplyDelete
  6. dia ni pelakon cita diandra kan ? yg jahat tu ? keee.. lain ? hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Mawar & Fizo. Cepat je diorg ni kawin kan

    ReplyDelete
  8. Saya pun dulu ada minat sorang junior nih dekat sekolah tapi kawan2 dia salah paham ingat sye nih suka dekat dia. Nasihat saya, kalau minat dekat orang, better jangan bagitahu sebab nanti dia ingat kita suka plak dekat dia. Lol kesian~

    ReplyDelete
  9. frust gile fizo dh kawen.. T___T

    ReplyDelete
  10. @Alia Ali Ahmad diandra? tah laa. xpasti la. yg satu dy jd watak jahat dlm cerita dewi lasak. hihi

    ReplyDelete
  11. @AmyZana heeee law minat pon, lebih bek simpan je dlm haty kan? :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya