Sunday, November 10, 2013

Obses sangattt -_-"

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Cer tengok tajuk ni? Macam samb. entri lepas kan? Ponn bole jugak. Heee. . Nak tahu apa yang obses sangat? pastikan baca entri ni sampai habes taw ^^, Sebelom tuu, Tahniah Fizo Omar dan Mawar. Akhirnya mereka nikah jugak. Sama cantik. Sama padan ! Mesti Ex-Roomate saya tersangat kecewa kan. dia terlampau meminati Fizo Omar. Siap berangan nak kawen dengan Fizo Omar! Fuhhh naseb laa tahap meminati artis saya takdelaa sampai macam tu walauponn sampai TERobses pon. Heeeee

Sweet kan dieorang ^^,

Oke ingat lagi, time tuu ade program kat Jusco Permas Jaya. Dan tak sangka ade artis nak datang rupanya Fizo Omar dan Yana Samsudin. Dieorang comel dan handsome oke! Alololo. Dan dekat Jusco tuu jugak ade detik detik pertemuan dengan Afi ! #Dia lagi dia lagii dan dia lagii. Bukan senang nak melupakan. Kenangan tetap kenangan. Sebab kenangan jugak saya tetap akan mengingatinyaaa >.<

Terlalu banyak kenangan manis bersamamu. tapi sekarang awak hanya ada 'dia', Sookay, saya cuba lupakan awak. Walaupon ia payah :')

Oke, sebenarnya nak cerita pasal Obses! Saya tersangat obseskan artis Amran Ismail. Korang kenal tak? Jangan cakap tak kenal ehh. Sekarang dia da glamour kotttt ! Sebenarnya saya minat dia daripada time dia tak glamour. Tak ingat tengok cerita apa kann. Yang penting drama lama jugak kot. time tuu saya sekola lagi. Dalam cerita tuu Amran Ismail berlakon watak romantik. bukan watak utama laa -_- Tapi aweknya tak hargaii nya. akhirnya Amran Ismail meninggal sebab kemalangan. Toucing sangat cerita tuu. Minat dia sebab dia romantik dan handsome. Walaupon itu hanya la lakonan semata mata. HAHAHAHA

Ni laa pujaan haty saya, Amran Ismail , Heee

Masa saya belaja kat KK, ada senior saya sebijik muka macam Amran Ismail. Tapi Senior saya lagi handsome kot. HAHAHA. Saya gelarkan R. Saya cerita kat kawan kawan saya. Tapi kawan kawan tak caye mukanya macam artis. Tapi ade sorang kawan saya dapat cam muka nya macam artis Amran Ismail. katanya yang berlakon Nana Narita. Hehe. lepastuu kawan kawan sibuk tengok kat google. Baru dieorang caya R tuu ada rupa macam Artis !

Lepastuu suatu hari tuu kawan kawan ade KEM. Saya tak pegi, budak bisness je wajib pergi. kawan kawan saya ramai amek bisness. Dan R pegi kem tuu jugak dan siap jadi penghulu lagi. bila dieorang balik dari kem. kawan kawan sibuk bercerita pasal R. macam dieorang pulak yang minat kan -_- "Nad, R tuu sombong ar!" lepastuu ade kawan saja nak buad saya jeles, dia cakap "Nad, R jeling2 dengan akak taw, Nad jangan jeles taw" Ish, mentang2 laa saya tak gii kem tuu >.<



Sejak kejadian tuu, kawan kawan jadi minat artis Amran Ismail. Pehh, kuat jugak pengaruh saya ni kan? HAHAHA. Sampai ade kawan saya selidik si R, kawan cakap "Nad R single la tapi dia pena couple dengan akak senior I. Dia suka perempuan tinggi lampai. Ehh da sesuai arr dengan Nad ni" Macam macam laa. Jenuh lak korang nak baca semua kan? :p Lepastuu kawan kawan konon2 nya nak jodohkan saya dengan dia. Padahal saya suka je. dan minat tengok muka dia je. tak de la sampai nak SAYANG! Bila teringat pasal ni, serius macam nak gelak guling guling taw. Kelakar >.<

Nota Kaki : Terima kasih Follow entri ni sampai habis. Kbai.

15 comments:

  1. suka tgk Fizo dan mawar Tahiniah .Tgk pagi tadi Fizo di perkena dengan Shamsul ghau2 dalam Nasi lemak kopi o best ....

    ReplyDelete
  2. amran ismail...erm mcm pernah tgk lakonannya...oklah tu minat pd someone yg tak ramai sgt peminat so privasi sikitkan..nice blog dear..

    ReplyDelete
  3. haha.. awak.. sy bace entry ni sampai habis tau.. lawak pulak.. XD

    ReplyDelete
  4. @Azahairi kite tengok masa dieorang dinikahkan je. yg kena shhamsuul ghau xtgok ponn. ruginyaa >.<

    ReplyDelete
  5. @Cik PianoHeee thanks baca sampai habes. terharu nii :p

    ReplyDelete
  6. dia ni pelakon cita diandra kan ? yg jahat tu ? keee.. lain ? hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Mawar & Fizo. Cepat je diorg ni kawin kan

    ReplyDelete
  8. Saya pun dulu ada minat sorang junior nih dekat sekolah tapi kawan2 dia salah paham ingat sye nih suka dekat dia. Nasihat saya, kalau minat dekat orang, better jangan bagitahu sebab nanti dia ingat kita suka plak dekat dia. Lol kesian~

    ReplyDelete
  9. frust gile fizo dh kawen.. T___T

    ReplyDelete
  10. @Alia Ali Ahmad diandra? tah laa. xpasti la. yg satu dy jd watak jahat dlm cerita dewi lasak. hihi

    ReplyDelete
  11. @AmyZana heeee law minat pon, lebih bek simpan je dlm haty kan? :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya