Sunday, November 17, 2013

Esok, Esok dan Esok ! Apekah?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Hai awak awak semua! Heee. Ish terasa da lame sangat tak update entri, saya kira kira da nak dekat seminggu jugak laa. Huh! Busy sikit laaa -,- Busy la sangat kan? HAHAHAHA. Busy apa? Apalagi busy lawakan blog ni ar, Hehe. Sibuk cantek kan Template, sibuk lawakan header. Bak pepatah laen. Semua la tukar. Konon konon nak lawakan blog ni sebijik macam Blogskin yang comel comel tuu kan. Macam lain je, Macam tak jadi je. HAHAHAHA Eh? Sila sedekahkan ulasan tentang perbaharuan di blog ni ye? Mana tahu blog ni makin berat ke. Kerjasama anda amat saya hargai ^^,



Oke, nak cerita la ni pasal tajuk entri ni. Macam biasa la aktiviti saya setiap hari hadap laptop je. Lepastuu cuba merajinkan diri chek email kan, mane tahu dapat temuduga kerja ke. . chek dan chek. Ehhh saya dapat Panggilan Temuduga Kerja laaa. Macam tak sangka je, hewhew. Haritu ade dapat Panggilan Temuduga Kerja jugak, tapi tak pergi ponn. Lepas tuu terus tak dapat panggilan temuduga kerja ni. Soo sad >.< Akhirnya dapat jugak. Tarikh temuduga kerja tuu Esok ! Oke, saya agak cuak jugak walaupon ini kali kedua kan. Mane tahu Majikan kat situ banyak tanya ke. Ishh mampus saya tak dapat jawap! Dahnya saya jenis tak banyak cakap -,- Apa apa ponn semoga temuduga itu dipermudahkan laa. Dan saya dapat kerja disitu ye? Amin :)

Credit : Athirah

Saya chek Email tuu waktuu petang kan. Ade laa kawan saya lelaki. Saya gelarkan 'H'. Yelaa, sampai sekarang kan saya tetap tak dapat kerja kan. Si H ni pernah cakap. "Saya carikkan kerja untuk awak tau" Saya memang tak berharap sangat kerja ni, yela. Duduk rumah pon tolong ibu jaga baby kan. Lepastuu malam tuu pada hari yang sama dia mesej. "saya ade berita gembira ni. Awak nak kerja tak? Kawan saya cakap awak datang je tempat XX. lepastuu isi borang dah." #Dalam hati da berkata kata. Biar betol mamat ni. bersungguh sungguh dia carikkn kerja untuk aku. Aku pon tak bersungguh sungguh pon macam dia ni. Dahnya sejak akhir akhir ni asyik nak panggil "sayang". Nampak sangat buang tebiat. HAHAHAHA. Saya terus says "Thanks awak. tapi isnin ni saya ade temuduga kat JB, InsyaAllah la saya gi tempat XX selasa ni ye? :D

Nota Kaki ; Semoga dipermudahkan segala urusanku. Amin :)

8 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya