Tuesday, July 16, 2013

Org yg menerima kita lebih berharga dari org yg kita sayang

Harini da cukup seminggu kita berpuasa kan? Bermakna da pertengahan bulan Julai. Kejap je kan? Bermakna? Ish, takde makna la. HAHA. Oke, untuk 7 Ramadhan baru saya dapat keluar , shoping dan pegi bazar ramadhan. temankan adik shoping. Untong la orang ada duit kan. Haihhh

Kerja saya setiap malam dan sebelom tido saya mesti akan call En R. Walaupon time tuu dia tengah sibuk ke, tengah keluar dengan kawan dia ke, tengah tido ke pasti akan angkat call saya. Kalau dia tak angkat bermakna die da tido nyenyak sangat! Haha. Bila dia sudah bercerita , bila dia da meluahkan perasaan saya akan denga betolII, yelaa ingat senang ke? dahnye die selalu bz je ! Ingat lagi puasa ke berapa tah, dia da tido tapi angkat jugak saya call. 



Lepastuu saya bangun sahur tengok handpone ada mesej dari En R, pukul 1pagi. Eh? bukan da tido ke? Lepas sahur saya mesej dengan dia lama jugak. Rupanya dia terjaga dan teringat kat saya. Auwww~ terharu sangat. Dia cakap rindu sangat kat saya. Keciann dia. Dan dia cakap "nanti raya datang rumah jumpa nenek saya" mentang-mentang la orang rapat dengan nenek kan. Memang dari first kenal dia lagi. Dia memang nak sangat saya jumpa nenek dia. Sabar yee awakkkkk :)

Nota Kaki : Ramai yang cakap kat saya terima je En R . Kalau bole nak kawan je dengan dia. Kalau dia jodoh saya, Alhamdulilah ~ Ramai yang cakap kat saya macam nii "sayangi la orang yang menyayangi kita ,kerana orang yang kita sayang belum tentu menyayangi kita" Emm, Betol tuu, tengah cuba hargai dia :D

2 comments:

  1. nice posting..hehe.
    but acatually who we want to accept other person unconditionally?..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya