Monday, June 17, 2013

Cerita Dia

Alhamdulilah. Setelah 2 tahun saya belaja dan amek cos akaun. Akhirnya saya berjaya menamatkan ! Dengan berapa banyak dugaan saya tempuhi. Saya selalu cakap, Saya takleh bawak akaun ni. Tapi akhirnya saya berjaya juga menamatkan pengajian disitu. Hope dapat pointer tinggi ^_^ Sekarang bila da habes, ish terasa macam cepad sangat habis. Terpaksa berjauhan dengan insan-insan yang saya sayang. Rindu gilaa kat dieorang. Entah bila la dapat jumpa lagi kann :'( Oke, saye baru memperbarui belog saya. Nampak simple sangat kann? Sekarang macam malas nak lawakan sangat,Hehe. Lagu ponn da tukar. Lagu nii lagu antara saya dan En R. Cerita dia - Drama Band. Rela ku tunggu jawapanmu, Masihkah aku ada di hatimu. saat ini ~

Oke . Saya kawan dengan die buad saya jadi tak betol je tau ! Haha. Namanya saya gelarkan En R. Bayangkan la , bila mesej gaduh, call pon gaduh, jumpa lagi la gaduh. Hahaha -_-' Tapi bila nak tidor baru kiteorang akan berdamai. Yela, sebelom tidoo kiteorang akan call dulu. Time tuu baru la nakk sweetII kann :P Ada time tuu kan,, kiteorang ngah jumpa, da nak balik ni. Kiteorang asyik gaduh jee. Haha, pastuu adek angkat saya dan kawan En R tegur. Korang ni da tak retiII nak berdamai ke hah?Gaduh je ! Yang saye n En R da gelakII :P Walaupon kiteorang selalu 'Berperang' tapi saya tahu dia cuba nak buad saya tersenyum je. Walaupon saya baru kenal die, rasa macam da lame kenal. Dia apaII jujur dengan saye, pasal EXgf die, kalau ade masalah kat tempat kerja ke, family die ke. Yang penting minat kiteorang sama. Die walauponn gaya macam gangter, tapi die suka sangat kat kucing. Macam saya la. Harituu jumpa, saya nampak kucing. Saya asyik mainII dengan kucing je. Dia cakap. Yela, dengan kucing dimanjaII, diusapII, kite kat sebelah ni langsung tak nak layan kan. Haha, saya takleh la. Saya gelak jela. KadangII kann rasa terharu jugak, depan kawanII die, die selalu cakap saya ni awek dia. Padahal kiteorang kawan kot ^v^

#Sekarang kerja saya setiap pagi kejotkan En R bangun pagi. AgakII kalau saya tak kejotkan memang tak bangun la die tuu kan. Haha. Tapi pagi tadi saya terbangun lambat. Nasib die tak marah saya kejot die lewat :)

1 comment:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya