Saturday, April 6, 2013

Lebih Berat menanggung AIR MATA di hati =.=

 Semalam adalah Hari Jadi Ayah. Soo saya pulak yang terlebih excited ni tau . Pagi tuu tengah main - main dengan baby yang ibu jaga ni, saya cakap la dengan ibu Ibu, harini kan hari jadi ayah kan *Saya tak habes cakap lagi tau* Ibu terus cakap A,ah la ! Ibu lupa laa. Mane handpone ?Haha. Ibu terus mesej ayah dan wish birthday ayah, Hehe. Sweet betol kann ^^ Korang nak tahu tak ? Harini saya balik hostel tau. Ish, serius ni saya malas sangat. Dahnya kena balik awal. Mesti kat hostel saya sorang-sorang je tauu. Ni yang nak nangis nii =.= Ayah saya hantar saya balik cepat sebab Esok ibu dan ayah nak ambik adik kat UiTM Puncak Alam. Dia da habis belaja. Tapi baru habis Asasi ! Soo barang-barang dia semua dia bawak balik. Kalau bole saya nak ikot. Tapi ayah cakap kalau saya ikot takot tak muat dengan barang-barang adik. Kalau bole ikot, bole la saya balik hostel hari isnin kan. Malas tau nak pergi kelas hari isnin tuu, dahnya kena niaga! Nampak tak yang saya ni malas nak niaga? Hahaha. Tapi nampak gaya hari isnin tuu memang takdapat nak ponteng laa jawapnya kann ^^ Sebenarnya kann, saya tak sabar sangat nak habiskan belaja ni tau. Time macam ni la banyak sangat dugaan . Saya tak tahu laa kan. Sem akhir ni saya rasa banyak sangat dugaan. Sem sebelom ni takde la tension sangat macam sem nii.. Rasa macam nak habiskan sekarang je ! Dahnya akhir bulan 6 baru habis.. Ya Allah tenangkan la hati aku , Tabahkan hatiku , Amin ^^Tengok laa Followers saya dah 3000 ! Terima kasih ye pada insan-insan yang menFollow saya. Saya hargai sangat - sangat. Selain itu, saya nak bagitahu ni yang saya baru lawakan blog saya ni. Oke tak ? Kali ni blog saya bertemakan warna Biru laut + pink ! Oke takk ? Saya cuba untuk mencantikkan blog saya, walauponn hakikatnya takde la cantik mana ponn. Tapi saya cuba untuk hargai apa yang saya ada sekarang ni. Hahaha.

*tengokk comel tak baby saya nii? Heee , tipuu je, ni la baby yang ibu jaga Mohd Shafiq Aiman*


Sometimes kita kecewa dgn perangai org yg kita sayang. Tapi kita cuba untuk menutupnya supaya kita boleh mencintai dia sepenuh hati kita

3 comments:

  1. SELAMAT HARI JADI untuk ayah awak :)
    hehe,semoga panjang umur serta di murahkan rezeki.

    jemput join contest dari saya,banyak hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi pak cik! hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya