Wednesday, February 13, 2013

Dugaan !


*130213* Dengan ini saye mengumumkan bahawasanya tepat TigaBulan bersama En.Afi aka Cinta HatiQu. Awak thanks tau, walaupon percintaan kita bermacam-macam dugaan awak still mempertahankan hubungan kita. Kekadang saye sedih tau bila kite diduga dugaan sebesar ni. Tapi awak tetap kawal dan mempertahankan saye. Thanks awak. Saye tahu, untuk kali ini saye tak salah memilih lagi. Awak yang terindah yang pernah saye cinta! Mungkin Allah nak duga kita dengan bermacam-macam dugaan adekah kita mampu bersabar dengan dugaan-NYA ke tak. Alhamdulilah kita still bersabar. Saye mintak maaf selama saye kenal dengan awak, saye selalu buad hal. Saye selalu ego, saye selalu buad awak kecewa/ buad awak sedih, selalu buad awak cemburu walaupon awak ta bagitahu! Saye tahu awak selalu pendam kan? selama saye kenal dengan awak, tak pernah pon awak bagitahu masalah awak kat saye kan? Saye je selalu meluahkan segalanya kat awak. Awak nak tahu nape saye selalu luah kat awak? Sebab awakla kekasih saye, awakla kawan baik saye dan awakla segala-galanya ^^, Tapi kan awak, saye kekadang geram dengan awak. Awak pendam dan pendam je. Tapi pikir,pikir balik, awak macam saye, saye pendam, bila saye ade masalah kawan - kawan taktahu ponn. Tapi hanya awak sorang je yang tahuu kan? Hehe. Oke, saye cuma nak bagitahu, saya cinta awak sorang. Awak jangan risau tau? Saye takkan tinggalkan awak ok ^.^ Semoga kita kekal hingga ke syurga. Saye harap awak la jodoh saye^^, Doakan kami kawin cepat ye? Aminn ~

Kalau ada orang buruk kan kita dekat Boipren kita. Jangan risau kerana dia faham kita macam mana. Tu pun sekiranya kita jujur dari awal !

Akhirnya cerita Setia Hujung Nyawa da habis! Sobsob =.= Tapi takpe la, yang penting saye ade cerituu tuu dari episod satu sampai episod duapuluhlapan, bole la tengok banyakbanyak kali ponn ta bosan ^^, Saye ingat lagi mase tuu cerita tuu masih awal lagi disiarkan, yang saye ingatlaa time tuu Zain baruu je kawin dengan El. Pastuu En Afi kate, cerita tuu macam kita. Dorang gaduh-gaduh pastu lame-lame cinta. Same la macam kite.. Mulamula gaduh pastu sekarang da sayang menyayangi ! Oke, cerita ni mula-mula sweet pastuu ade babak yang menyakitkan hati pastuu sweet balik ! Normal laa kan. Hidup tak perfect kann kalau takde dugaan kan? Tapi dalam cerita ni memang kesian sangat El , asyik El je jadi mangsa! Huh~ akhirnya Zain dan El bahagia. Dan El mengandung pastuu Zain pulak yang alahan. Soo sweet kann? Itu baru namenya ADIL kan?Haha. Tapi kann ingat lagi, mase tuu Ego saye tinggi sangat kot. En Afi cakap. Awak ni macam Zain la, dan saye lak macam El ! Haha, Sweet la awak ni wahai Cinta HatiQu ^^ Ok, saye mintak maaf time tuu saye terlampau EGO! Thanks tauu awak, awak tak pernah mengalah untuk terus pujuk saye. ILoveyouusoomuch ^.^

15 comments:

  1. alololo, so sweettt macam gula2

    ReplyDelete
  2. hehe. betul-2. duk lek je bile org kutuk kite dpn pkwe kite. mcm saya slalu kena bahan dgn abg-2 pkwe saya. tp pkwe sy wut derk jew. ekeke

    ReplyDelete
  3. @Hanim Irsyaditu takpe laa.. setakat gurau2 kan??huhu.. kalau sy ni laen. kawan2 die fitnah sy. naseb bf pcaye kat sy :')

    ReplyDelete
  4. rindu pulak nak tengok SHN tu zain dengan el hehe sweet je dorang.

    ReplyDelete
  5. macam kawan makan kawan je mcam tu. :') ehehehe bhya tau mulut kawan nih pon. diorgk an taau byk psal kita. kadng2 bf pon tergugat ngan ckap2 diorg. sabar je lah. dan termat lah beruntung bla bf sgt memahami dan mmprcyai kita sepnuhnya. :')

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas sharenya ya. Good share and good blog. Sangat bermanfaat banget. Ni ada ku kasih info tentang Menghilangkan Bau Mulut Silahkan mampir ke link http://manajemenemosi.blogspot.com/2013/01/Menghilangkan-bau-mulut.html.

    ReplyDelete
  7. ehem ehem. cinta hatiqu. ehem. hahahaa

    ReplyDelete
  8. tringat setia hujung nyawa smpai trmimpi2..kihkih

    ReplyDelete
  9. @diera_nadiera ulalaaa~tuulaaa. bernaseb baek la die mempercayai kite kann ^^

    ReplyDelete
  10. @ChanHehehehe cinta di hati saye..lalala ;p

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya