Sunday, December 9, 2012

Susahnya jadi orang tengah kan !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Akhirnyaa berakhir jugak sem 3 yang agak2 menGILAkan kepala ni,haha dan akhirnya saye dapat cuti sem. . Yehhh!!! Sukasuka =^.^= Sebelum cuti , membe saye bagitahu, untuk sem depan takde pelajar baru . Maknenye untuk sem depan dalam kelas saye hanye 2 orang saja. . Wow ! Mesti BEST kan tengok muka budak yang sama je. Hakhak. Untuk sem depan adelah sem terakhir bagi saye . Dan sem depan saye amek coz Asas Perakaunan(patotnya amek mase sem1 tapi saye melompat). . Membe2 saye cakap senang . Hope senang la kann walauponn saye taksuka subject tuu.. hehe. Ok, 06/12 aritu ade presentation! Fuhh, bayangkanla sebelom present, selama 2 hari taktidoo lena. Tidoo kul4 pagi.. Saye rasa time tuulaa saye paling lewat tidur. Pegi kolej otak saye memang blur. Orang cakap pe2. Tak paham2. .Haha >.<  Naseb baek time present oke je kann. Tapi ade jugak kesalahan. Itu projek akhir berkumpulan tapi ade yang saye buad salah pergiraan. Tuulaa buad tengah2 pagi dan buad time ngantuk lagi. Memang lain la jadinya. Haha :P Naseb baek time present tak banyak lecturer saye tanya kann.. Kalau tak, Entah pe2 je jawapan saye bagi nanti kannn -..-' Harituu kann akak sepupu saye kawen kan . Soo suda tentula saye balik rumah 3,4 hari kan.. Bila saye balik hostel . Saye tengok Geng-geng saye gaduh ! Yang sorang Roomatte saye , Yang sorang Classmate saye. Dua2 rapat dengan saye. .Bayangkan la da nak habes sem bole pulak gaduh. Saye yang taktahu pe2.. Last2 saye jadi yang tengahh ! dua2 belah saye baek . Saye taknak la pilih2 kasih kan. Hehe. Untuk sem depan saye taktahu la macam mane, Masing2 nak berpecah ! Yang si roomate saye lak selalu perli yang si classmate saye tuu sayang sangat kat saye. Tuu saye tahuu laa.. Haha . Susahnye jadi orang tengah kann >.<

Disebabkan masa Accounting Day. Masing-masing memberi kerjasama. Lecturer saye ajak pegi main boling. Niat hati saye memang taknak pegi la. Yela, takpernah main kan. Tapi da main. Memang best la. Rase macam nak main dan main je tauu. . Main boling ni rupanya ade penyampaian hadiah tauu. . Tak sangka kann first time main boling tapi dapat no.5 ! Yela, saye rasa saye lontar bola uhh macam pelik je tauu.. macam2 gaya! Haha :P No.1,2,3 suda semestinya budak laki kann. . Walaupon takdapat hadiah terasa bangga la gakk kann.. haha :P Selepas sesi penyampaian hadiah, Lect bagi kami masa untuk jalan2 kat shoping mall ituu. . Pegi jalan2 bukan dapat beli apa-apa. Dahnya takde duit. Haha. Pastuu bila saye jalan-jalan kan saye ternampak Badan Cemerlang ! Wow. . Novel memang banyak ar.. Eee~ Rambang mata saye tauu. . Tapi saye masok kejap je. Kang masuk lama-lama kat situ terus habis lak duit kann.. Tak makan la jawapnya . Dahnya harituu takmakan tengahari . Sampai hostel pun malam tauu. . Memang penat gilaa la >.< Besoknya bangun tidurr.. Pehh, Sakit gila Tangan dan badan belakang!! Sampai harini still sakit. . Seksa wooo >.< Harap kesakitan ni cepat sembuh .. Anyway, Saye taksabar nak jalan-jalan bersama sepupu kesayangan saye! Baru sehari duduk rumah ni punn da terasa bosan sesangat ! Haha

4 comments:

  1. kite jgn berpihak mane2 taw dik... kite just nasihat je kat dorg supaya baik2 semula...

    ReplyDelete
  2. wak, memng susah pun, kang sokong belah sini takkena, sane takkena.. biar dyeorng pikir sendiri je, hehehe

    ReplyDelete
  3. @LadyBetol2..lau kite pikiq sal dieorang kite yg tension..hahaha >.<

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya