Friday, October 19, 2012

Suka tak beerti Cinta !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  
Oke, Harini start cuti mix-sem + cuti Raya AidilAdha ! Yehhhh . . . Tapi dapat cuti seminggu je,,, uwaaaa tak bestnyaa. . . Kalau bole macam taknak je balik hostel . . Sangatsangat menyakitkan haty jekk >.< Kenapa?? Nanti ehh saye cerita. . ehehe. . Semalam balik rumah naek bas . .Fuh, memang tersangat penat la kan. . Macam biasa la kan . Sampai2 rumah , Tanya ibu masak pe . . Adek terus cakap . Harini lauk special . . Saye apelagi terus pegi ke dapur. . Ade lauk Sotong Goreng bersalut Tepung dan Ayam Masak BlackPaper , sedap sangatsangat ^^, Oke, harini giliran saye pulak masak . . Tadi saye masak Ayam Masak Lemak dan Udang Goreng Kunyit . . Saye rasa tadi masak macam banyak sangat kekurangan . . Rupanya kurang pedas . Haha , Oke, sebelum masak adek macam takcaya je saye yang masak kan . adek saye cakap , Hah? Akak masak? Haha. Saye ape lagi . .Eh ? Aku pun nak ade ciri-ciri isteri yang baek tau :P *Nampak sangat kegedikan aku sudah menjelma kan?haha* Saye tahu mesti korang mesti da bosan kan saye cerita pasal Purple je kan ? Oke, untuk kali ini saye tak teringin dan takde hati nak cerita pasal dia :D

Saye taktahu la kan . Saye memang tak suka sesangat kat dieorang dan selalu berfikiran negatif pasal dieorang aka A,B, C ( kawan serumah ) dieorang sebilik . . dieorang junior saye tauu. . Dari mula die masuk saye tak suka laa, sem lepas la kan dieorang masuk sini. . Hati saye macam berkata-kata yang dieorang tuh berpura-pura baek dengan saye . .Saye da cuba buang perasaan negatif saye . Ia tetap ade perasaan negatif sampailah sem ni ! Tapi sem ni lagi la kuat mengatakan dieorang double2 'baek' . .Minggu lepas lagilaa, asal saye pandang dieorang saye menyampah tahap gaban la . . Bayangkan la , Masa sem lepas . Setiap kelas wajib ikot pegi kem , sampai saye harap dan harap dieorang tak pegi sama dengan saye. . saye kem untuk trip pertama. Tengok2 dieorang trip kedua. . Lega sangatsangat tauu ^^, Kelmarin kawan sebilik aka mytwin cakap Nad, dah bace lom 'surat cinta' kat depan? saye dengan tak sedap hati nya saye pegi depan tengok 'surat cinta' itu. . Tengok2 surat itu pemberian daripada dieorang . Surat 2 memang menyakitkan hati , dieorang tak puas hati dengan kiteorang (1 rumah la ) kutuk habis-habisan . dieorang kate dieorang da tak tahan jadi plastik lagi . . Eleh dieorang tak puas hati cakap kat surat.. Nape tak cakap depan2. . Nampak sangat penakot ! Baru sem 2 da berlagak . . Mytwin terus marah2 la kat dalam bilik . Mcm dieorang dengar je kan. HAHA, saye lak hanya mampu senyum je. Patotla selama ni hati saye selalu pikir negatif pasal dieorang je. Rupanya memang betul dieorang 2 banyak sangat 'muka' haha.

p/s : Geram betol kat someone uh , Ade someone cuba usha saye tapi die 2 ade girlpren tauu.. Girlpren die dah nya 1 kolej dengan saye.. Gila betol mamat uh, dah ade awek buad cara ade awek . .Pastue yang takleh bla . . suka sangat panggil 'awak' lepas tuh senyum . Ingat lawa sangat la tuh,haha. Saye tak suka tol lau orang gelarkan saye PERAMPAS tauu.. Yang takleh bla , kalau saye terserempak geng die, mesti geng die pandangkan saye je.. eee pelik betol laa.. Bayangkan . sejak akhir ni asyik terserempak die dan geng die je.. Menyemak betol laa !!!

12 comments:

  1. untunglah cuti kan.. ehem ehem dah cantik ramai la nak usha :)

    ReplyDelete
  2. amboi.. seronok la da cuti sem!! hehehe.. setuju dgn entry ni~! suka x bererti cinta. =)

    ReplyDelete
  3. @Lady elehh.. dye ponn cuti gak un??haha
    mane ade cntek :))

    ReplyDelete
  4. hehe..plastik..bek jadi tupperware ad gk gunanya..ehehe

    ReplyDelete
  5. haha plastik ??
    penah cam nie jugak dulu..

    ReplyDelete
  6. Cuti mid sem la bukan mix sem. haha. nice entry awak. hm slmt bercuti 'mix' sem haha :)

    ReplyDelete
  7. @shazwan: Ciss die perli kite,,haha
    ok lepas buad ayat betol2.. susa2..:P

    ReplyDelete
  8. Fuyooo. Selesaikan masalah dengan housemate tu baik-baik ya :) Selamat bercuti.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya