Monday, October 22, 2012

Kalau Aku Tahu Sakitnya Mencintai Kamu !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Zzzzzz~ Malam tadi saye mimpi saye da nak kawin ! Anyway, time tuh tengah mengelabah saat nak di nikah kan. . Belom sampai saat nak dinikahkan saye dah terjaga dulu. . . Uwaaaaaaaa~ Baru nak tahu siapakah En.Jodoh saye tuuu.. Ehe, Napelaaa saye selalu mimpi macam tuuu ekk? Nampak sangat mimpi saye tuhh suka berdengkian dengan saye kann, HAHA :P Wahaii haty bersabarlaa sayang . . Kenapa ekk sekarang saye sukar nak bagi hati kat sesape. .Dan sekarang macam saye ni dah takde perasaan je. Kekadang saye confues sangat dengan hati saye. Adekah saye dah takpercaya kan cinta ?Emmm,Entahlaa. . Suka? Saye bole minat lagi kat sesape.. Benda uhh wajib la, HAHA *Gatai kan?* Macam si Purple ajak saye couple. . Saye terus pandang die, dalam haty selalu berkata , saye minat die, bukan cinta kat die ! Maafkan saye :'(




























 NotaKaki: Maaf Entri kali ini tersangat pendek, Tak tahu nak citer pasal pe, ehe.
Ok tak blog saye ni? Font blog saye nampak jelas takk? Lagu dalam blog ni khas tuk korang. Bila saye tengok videoclip lagu nii,,memang tocingg sangatsangat laa.. Uwaaaaa :D

6 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya