Friday, October 5, 2012

Diam bkn beerti aku bhenti mcintaimu

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam Jumaat semuaaa !! Ok2, saye dirumah ni, Rabu petang saye balik sini. Bila pensyarah cakap khamis die takde dan kemungkinan khamis takde kelas. Saye apelagi mesej ibu la . Nak balik aritu jugak, haha. Nampak tak ? Nampak sangat saye ni gelojoh kan?Hehe. Tapi Ibu cakap belum tahu bole ambik aritu jugak. . Disebabkan kelas saye sampai tengahari je, membe2 ajak stay kolej sampai petang. . Seperti biasa la , kiteorang akan lepak libry. . Mase masok libry seperti biasa saye akan mcari insan2 yang saye kenal kann. Tengok2 , eh ade Purple laa, cepat2 saye duduk sebelah budak laki classmate saye *Ape motif* taknak die perasan . Tapi rasanye die da nampak saye masuk libry , haha. Sebab masa saye duduk sebelah budak classmate saye , die macam nampak someone dan mencari-cari lagi. . Rupa-rupanya, petang 2 Purple ade kelas kat libry kalau tak , takde maknenya Purple uh nak jejak libry 2,Haha. . Bila da kul4 lebih kelas Purple balik . . dan taklame kemudian, membe2 saye lak balik, dan time 2 ibu mesej , ‘kiteorang otw nak pegi sana’ kelam kabut dibuadnya. . Ingatkan takjadi balik hari rabu uh, haha. Nak taknak tpaksa balik hostel naek teksi. Baju tak kemas lagi kan >.<

Dah masuk bulan oktober, maknenye??? Taklame lagi Purple akan cuti sem. . Tapi taktahu sem depan jumpa die lagi ke tak >,< Semalam punn die cakap , Awak. .Bole tak awak bagi barang yang bole simpan buad kenangan ? Saye hanya mampu cakap, Tengokla dulu yee . Emm, penah tauu saye jumpa die kejap, saye memang tak perasan wane baju die dan saye same. . Die cakap , Eh ! Baju kite same la *senyum* sukabetul die. Haha. Ok2, sejak akhir2 ni, kalau saye masuk kelas. Balik hostel mesti pening je. Pastue, nak dekat setiap pagi saye bangun lambat. . Dulu saye takpenah la bangun lambat . Sekarang nak dekat setiap hari kot bangun lambat.. Masa tue dalam kelas, Da siap latihan kan, so borak2 la dengan membe2. . Pastue pensyarah pegi tempat kiteorang, Pastue macam mane ekk pensyarah saye cakap . . Markah tuk awak semua saye bagi sama rata . Tapi kalau Nadya saye bagi markah istimewa sikit *Nampak sangat pensyarah aku ni ngada2 kan :P* Bila saye dengar , saye da gelak2 . .Pastue, pensyarah saye tanye lagi , Nadya, awak lahir bulan berapa ekk ?saye jawapla , Bulan Mei . Pensyarah saye terus cakap, Eh , same la dengan saye. Tapi nape perangai kite ni laen? *ketawa* Awak kat luar laen ke ? Saye diam je. . Pastue, kawan saye jawap . A,ah . Ish,kawan saye ni suka tau bongkar rahsia kat pensyarah saye uhh. . pastue, pensyarah saye kate, Awak ni luaran nampak tenang tapi dalaman awak keras kan?? Ishh,, tahu je pensyarah saye ni ^^,
Tengok perbualan saye dan Purple ^_^

Die : Awak,Awak kalau lah ade budak bawah umur ajak couple dengan awak,awak nak tak?
Saye : ------------diam-------------
Dia : Nape awak diam ? jawaplaa ~
Saye : Enta la, tengok keadaan la . Rasanya saye terima KOT -.-' Nape?
Dia : Takdepape *senyum*
Taklame kemudian, dia dah tidur jap dan bangun .
Dia : Awak,awak jom couple ?
Saye : *Pandang die lame kot, pastue pandang tempat lain*
Dia : Awak... Jawaplaaaa
Saye : Enta laaa ~~
p/s : Esok dah kene balik hostel ! Kbai !

13 comments:

  1. alololo.. jawablah.. "boleh jugak"

    ReplyDelete
  2. @Lady haha time 2 takleh nak pikir.. still xleh trime die -.-'

    ReplyDelete
  3. hehehe . . sememangnya perempuan susa nak ditafsir !
    :)

    lama da nelly tak jenguk sini !

    :)

    ReplyDelete
  4. entah jelaa yg dijawabnye.. malu2 pulak.. hehe

    ReplyDelete
  5. waw..sporting la lecturer..kalau kiteorg kt sini bapak lah straight..huhuu

    ReplyDelete
  6. haha. seronok banyak entry awak:)
    do follow me
    http://anayaafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. @E'inmalu laa,,haha
    kite kan cuma suke kat die je >.<

    ReplyDelete
  8. @Mira Maisara biase la.. time mood dye nga ok bole la.. ahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya