Thursday, August 2, 2012

saye mimpi dia !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ish,kejap je kan puasa?pejam celik pejam celik dah nak raye..haha. Saye ingat lagi mase first puasa, muka saye memang takleh bla . Pucat je tau. Dengan demam nya. Pastue pegi Bandar. Saye pergi butik.. Masuk2 terus terdengar lagu raye.. Serius lucu gila auww.. Oke2.. Saye baru sampai rumah nii. Ibu suruh balik. Lagipon baju raye saye baru beli sehelai. Warna kelabu. Lagi sehelai ingat nak beli jubah warna pink,hehe. Korang dah beli baju raye lom ? warne pe ? berapa pasang ? mesti banyak n lawa kan ? :D Maaf ye kawan2 , sejak akhir2 ni saye agak busy . Semalam exam tau, naseb la bole jawap. Cuma 1 soalan je saye tak jawap. Saye agak2 orang akhir anta kertas jawapan . Bila lect amek , lect terus tengok jawapan saye. Saye malu tau . saye terus senyum je lect laki saye uh..haha . Nak tutup malu macam tulah :P

Saye mimpi die ! siapa? Siapa? Nak tahu? Budak yang saya minat untuk sem ni la.. haha. Yang saye gelarkan purple.. Ala, entri yang lepas saye ade cerita yang saye ambek no. Budak uh . Siap miskol lagi.. haha :P Masa 2 saye baru lepas sahur pastue saye teros bace novel . Habis baca novel saye terus tertidoww.. Terus termimpikan die. Padahal saye tak ingat die dan saye takde minat sangat kat die 2.. Dulu saye pernah minat gila2 kat someone . Takde la sampai termimpi. Ini sampai termimpi. 2yang saye pelik sesangat ! saye mimpi konon2 nya kat kolej ade program . Saye pon tak tahu program pe kan . Saye kena gak btegur dengan die . Lepas saye tegur die, kiteorang jadi rapat sesangat . Selalu berdua . *suweet kan kami?haha.Tapi sayang itu hanyalah mimpi..uwaaa* pastue,konon2nya esoknya(still dalam mimpi ni) saye dengan membe2 pergi Bandar..konon2nya membe saye nak beli baju raya.. Tengah saye syok tengok baju2 kurung. Saye perasan macam ade orang ikot saye je. Akhirnya saye terus cakap Takpayah la nak main sembunyi2 la sangat kan! *sambil senyum* akhirnya die menyerah diri dan sambil gelak2 .. lepas 2 saye terus terjaga ! Ish, rasa macam taknak bangun je :P Lepas kejadian mimpi uh, saye jadi malu tau. Kalau terserempak die. Pandang macam 2 je . Kalau dulu asyik nak pandang je sampai die perasan kite ni tengok kan die je,haha :P

P/s : Asas Percukaian tersangat susah ! asal masuk kelas mesti saye agak blur. Lect lelaki suka tau kenakan saye.. Malu kite tauu >,<

16 comments:

  1. haha!!so shweeettttt!!!!!
    part dia menyerah diri tu yg shhweet sgt tuh..hikhik..

    ReplyDelete
  2. eyda da beli bju rye da...due pasang..hehe...amboi siap mimpi lgi tu..=)..tp mimpi mainan tido kan..=)

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan.Folo cni.Plz folo me back.TQ

    ReplyDelete
  4. wah wah wah ! peganti baru . . . sweet nye . . kite takde baju raya lagi...

    ReplyDelete
  5. @~didiey~: iya itu sangat suweet tapi hanya dalam mimpi saja..uwaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. @Lady: iya penganti baru tuk peminat dalam bayangan saja..haha
    dont worry.. ade masa lagi :D

    ReplyDelete
  7. e'in pun ade sepasang baju raya wane kelabu thn nie.. e'in ade dua pasang je.. salam ramadhan yunk.. :)

    ReplyDelete
  8. e'in pun ade sepasang baju raya wane kelabu thn nie.. e'in ade dua pasang je.. salam ramadhan yunk.. :)

    ReplyDelete
  9. @E'in: wahhh ! kite same :D
    salam ramadhan gak =)

    ReplyDelete
  10. jgn bermimpi jerw,..make it true,..hehe

    nak ajak awk join contest http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    ReplyDelete
  11. harap x marah......saya bace sampai sini dulu ...berutbznd tgh slow la pulak...........

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya