Friday, August 24, 2012

Purple ♥

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Masok harini dah raya ke-6 ehh? Wah~ cepat je kan . Percayakah anda? saye baru beraya 4 rumah je. Maybe petang ni nak beraya, rumah pakcik dan makcik . Yang seronoknya, semalam bole lak demam + sakit tekak kan . Bayangkan . Bangun tidur kul 1opagi dan sarapan . Lepastuh tidur balik. bangun makan tengahari pastuh tidur balik. Kul 4 baru bangun dan mandi. Naseb malam baru ade orang datang rumah beraya kan. Harini ponn pening skit dan selsema . Taksuka! Taksuka ! Masa Malam raye ke-4 saye ade reunion dengan kawan mase sekolah rendah, cuba korang bayangkan , lepas sekola rendah memang tak jumpa. jumpa dieorang pada malam tuh memang malu giler.. Pastue adela sorg membe laki ckp kat saye, Nadya,Nadya. Semalam kiteorang pegi rumah nadya, nadya da tidur ehh? pastue cakap ala2 gedik.. saye apelagi, gelak jela.. Anyway,, memang best la pegi reunion tuh kan.. tak rugi laa :D

Oke2, Sebelom nak balik raya kan, saye ade bagitahu mytwin , saye takkan wish raya kat si purple, sebab si purple kuar dengan girl lain kan.. frust kot !haha *time ni belom tahu facebook purple,haha* Kan entri lepas saye ade bagitahu yang Mytwin add Facebook Purple kan . Rupa2nya Mytwin chatting dengan Purple. Mytwin bagitahu pasal saye minat die, dan muka purple uh macam EX-boipren saye dan mytwin bagi no. handpone saye.. Fuhh~ Maluu kot.. Harituh, tengah tunggu masa nak berbuka puasa kan, tengok2 ade mesej masok kat handpone saye. Tengok nickname Purple mesej. Saye pelik . Takkan la purple mesej saye kan. Takkan tengah mimpi ni kot . Saye pena amek no. die tapi takpena mesej die ponn, tue yang pelik bin ajaib . Saye tanye, konon2 nye saye takk kenal die kann.. Sape ni? die ponn jawap. Saye adek ex-boipren awak, hehe. eiitt ! lain macam je kan , mesti keje mytwin ni.. setahu saye, saye hanya bagitahu kat mytwin saye je kot. haha. Memang betol rupenya. Si purple bagtahu.. Pastue, kiteorang mesej dan mesej . pastue, mase malam raya , die siap wish raya . Agak2 korang la kan, ape perasaan korang bile orang yg korang minat mesej korang? mesti happy kan? macam tuh jugak saye, ehe..

kadang2 kita memilih untuk tetap bertahan, walaupun seharusnya kita lebih baik merelakan..

8 comments:

  1. tersenyum melihatnye pergi..tp mengis dlm hati

    ReplyDelete
  2. woah ! msti excited giler dpt msg dr dea . haha !

    ReplyDelete
  3. @elyna mirsada iaa.. menangis dlm hati memang pedih sgt -,-'

    ReplyDelete
  4. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya