Wednesday, August 15, 2012

Kadang-kadang kita tak sedar...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
tweeet ! Ni dah masuk puasa 26 . Eh betol ke ? Saye macam tak percaya je dah nak raya kan? Langsung takde suasana nak raya . Mood raya langsung takde tauu walaupon dah dengar lagu raya banyak kali,haha.Okie2.. Dah lame kan saye tak update belog ? emm, sejak akhir-akhir ni busy la dengan belaja ni. Dengan kuiz nya dengan exam nya . Tensionn kot. Untuk sem ni saye rase sangat susah tau . Asyik migran jekk.. Sem lepas takde lak.. Adoyaii.. Sabar jela wahai hati >.< Semalam saye dah selamat sampai rumah.. Habis kelas terus balik rumah. Sampai rumah lagi bape min nak berbuka macam 2laa.. Anywayy,, tersangat penat laa~ Mase hari isnin ada khatam al-quran, berbuka puasa dan terawih dekat kolej . Penat sangat tauu.. Bayangkan dari pagi sampaikan ke malam tak rehat langsung.. Sampai hostel terus tidur ! haha.. Naseb la ibu call time sahur , lau tak, memang tak terjaga la ..haha. Oke, harini adik saye lak balik. Yehhhh!!!! Pape pon, Selamat Hari Raya Maap Zahir dan Batin :D

Korang2,, saye ade bagitahu tak, Orang yang saye minat Si Purple uh macam muka EX-Boipren kite mase kite sekolah menengah dulu ? takde ehh? Oke,, si purple muka die macam exboipren kite. Kekadang saye minat sesangat kat die, Kekadang sakit hati sesangat coz die mengingat kan pada exboipren . Korang ingat tak entri lepas saye, saye ade bagitahu kan yang saye mimpi si purple kan? haha. Besoknya, Exboipren saye yang mirip dengan si purple mesej handpone saye. Dia say sorry. Dan sampai harini kiteorang mesej je. Dan saye ade bagitahu kat kolej saye ade muka sama macam die.. Exboipren saye gelak je .. Tapi kan, umur exboipren sama umur dengan saye la, hihi. Semalam mytwin cakap die dah add purple . dan purple da app.. Ish, serius ! jeles tauu..haha. Saye apalagi, nak jugak add si purple tapi purple tak app lagi.. Tengah sibuk nak balik perak lah 2 .. hehe , takpe2 saye tunggu die app *tengok la ! tersangat gatal kan? haha*


Korang dah tengok video diatas? fuhh! serius ! suweet sesangat laa ~ Banyak kali kot saye tengok. Saye jadi tak sabar nak kawin . Pastue, dengan lagunya . Best sangat Lagu Jalan Cinta - Sherina . Bayangkan la . Banyak kali kot saye dengar lagu uh je.. Sebelom sahur, Sebelom mandi , Sebelom tidur dan macam2 .. Sampaikan mytwin cakap dah takde lagu lain ke nak dengar? haha.
Semua resah hati manusiamu untuk membagi kisah atas nama cinta Derai air mata di setiap sujudmu seperti tak pernah cukup untuk menjagaku 
P/s : Awok,awok ! bile awok nak kawen dengan saye ehh?? hihi >.<

7 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya