Friday, July 13, 2012

Tentang . . .

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Minggu depan dah puasa .. Sudahkah anda menganti puasa?huhu. Ok,minggu depan saye balik rumahhh..Yehhh..Tak sabar rasenya..Maapkan saye ye sebab dah lame tak update entri .. Maklomla line kat hostel kejap ade,kejap takde.. ape2 pun saye kene redha.. Ok,doakan saye leh bawak cos yang saye amek sem ni ehh,,amin :D

Baru saye tahu percukaian itu susah ! fuhh.. Sem ni saye amik kos Percukaian. Semua fakta2, Akta2. Heyy~ memang lemah ar lau bab2 sejarah ni. Asal masuk kelas je ngantok >.< Mase hari pertama masok kelas . Pensyarah kelas da bagitahu peraturan2 dalam kelas. Tapi yang takbole bla , Kalau menguap dalam kelas,saye akan suruh awak balik dan tido. Kalau rase nak menguap memang tahan jela,haha. Lepastue, esoknye. Mula belaja la.. Dan pensyarah bagi tugasan dan nota. Yang tugasan 2 orang. Pensyarah tanye Siapa yang takde pasangan hidop lagi? Saye terus angkat tangan. Pensyarah terus cakap , saye kene berpasangan dengan budak junior lelaki (pali).. Pensyarah pun memperkenalkan saye kat junior uh yang saye ni senior die,,aduyaii malu la jugak..haha. Lepastue, pelantikkan ketua kelas,penolong kelas, bendahari,ajk senaman. Dah ramai nak pilih saye bergandingan dengan pali sebagai ajk senaman . Naseb baek pensyarah pilih gurl laen . haha. Untuk sem ni 2 orang pensyarah je yang ajar. Yang lagi sorang pensyarah laki. Serius. Saye suka die ajar. Rase nak tergelak je kan.. Kadang2 rase macam die tuh  bukan pensyarah je..  Sem ni belaja saye memang susa nak masok otak arr.. si pensyarah laki asyik pegi tempat saye je. Pastue danya buad lawak je. Nak buad keje pon susa tau . Yela,asyik gelak je kan :P


p/s : Menunggu itu sangat menyakitkan >.<

15 comments:

  1. sye xde pasangan hidup lgi..ag2nye..lect tu leh carikan tak?..hahaha

    ReplyDelete
  2. lah ingatkan nak suh kapel betul2.haha

    ReplyDelete
  3. selamat sampai kpd Ramadhan Kareem.. ^_^.. i'm your new follower, ni blog sy http://hakimisuhaimi.blogspot.com/ .. baru nk berjinak-jinak kucing dgn blog. tunjuk ajar ye..^_^..

    ReplyDelete
  4. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  5. e'in dh abes ganti pose.. heeee

    ReplyDelete
  6. dh siap ganti semua . tggu Ramadhan muncul je skrg:)

    ReplyDelete
  7. bulan Jun & July ni memang ramai yang bz mengganti puasa. Pada yg tak sempat ganti kenalah bayar fidyah ya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya