Friday, July 6, 2012

saya betol2 kecewa dengan awak .

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Kan 03/07 saye daftar sem baru kan. Bila saye sampai kolej, fuhh memang ramai la junior saye sem ni. Tapi saye rase lelaki lagi ramai la . Saye tengok budak-budak laki. Alahai~ muka masing-masing skema je*baru masok memangla kan -.-“* Pastue kan, saye tertoleh ade budak laki skema dan pakai spek *suka tengok budak laki pakai spek. Comel je tau.haha*Bila pendaftaran saye dah selesai saye terus pegi hostel . Still rumah yang same dan bilik yang same seperti sem yang lepas. Lepas saye dah siap kemas bilik. Saye dengan rajinnye pegi rumah depan la . rumah kiri dan kanan la.. Yela, nak berkenalan dengan junior2 saye kan. Lepas da kenal2 bukan nye saye nak ingat. Lepas saye jatuh moto saye macam da hilang ingatan tauu.. Pastue kan, Roomate saye jadi pelik tauu Ehh.. sejak bila awak jadi peramah sangat ni?haha. Ok,fine. Saye baru je nak jadi peramah :P Esoknya Roomate saye pegi KL ade program kolej . Pastue,tengahari tue, saye pegi berbelanja dengan kawan2 saye, lepas saye balik berbelanja saye terus demam dan muntah2 tauu.. Kawan2 saye cakap demam sebab trauma jatuh la 2..Kawan2 saye dah risau saye ni demam. Dengan tak makan lagi. Sampai kawan saye masak megi dan kongsi dengan saye sebab tak sampai hati tengok saye tak makan dan muka saye pucat je kan.. dan malam itu membe saye lain rumah teman kan saye tidur. Dengan roommate takde kan , membe mane tak risau kan biarkan membenye demam dan tidur sorang2*terharu sangat time ni*


Kecewa ? kecewa dengan sape lak? Korang kecewa tak?sedih tak? Kalau kekasih korang langsung tak amek berat pasal kesihatan korang? Mesti kecewa dan sedih kan?Macam itu jugak saye,sobsob T__T Bayangkan, saye baru lepas jatuh moto.Die takde nak tanye saye ok tak, teruk tak luka ni. Bila saye cakap pasal luka saye,die geli la . Eeee..sakit hati sangat dengan layanan die. Exbf2 saye jugak yang selalu amek berat pasal saye. Setiap hari dieorang mesej nak tahu perkembangan kesihatan saye . Tapi Mr. H ? huhh!! Takde nye.. Lagi2 EX-Mr.Heart saye. Dengan sabar nye die layan saye jugak walau saye asyik merungut je. Bila saye demam lak. Die asyik nasihat saye, Rehat tau ! Jangan lupa makan, makan ubat & minum air suam banyak-banyak. Serius! Saye tersangat terharu . .Pastue esoknye saye call die. Perkara pertama die tanye. Demam u da ok lom? Sampai 2,3kali die tanye. Risau betol die. Saye takpernah salahkan awak atas perpisahaan kita. Saye redha dengan takdir kita ni. Jika ditakdirkan kita bersama kembali . saye lah insan yang paling-paling bahagia. Saye tahu awak cuba jugak membahagiakan saye sekarang ..  Terima kasih awak :D

p/s : kejap lagi balik rumah !

14 comments:

  1. sabr lah wahai hati :) kdng2 lelaki nih kalau dah dpt sswng .. die kkdng wat bodoh je .. tak pernah nak phm perasaan kite .. tpi tuh lah kite yg prempuan nih .. walaupun di sakiti .. masih bersabar kan :) kuasa ALLAH ..

    ReplyDelete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari j0in sini..banyk hadiah menarikk

    ReplyDelete
  3. @izzie izzambetol 2 wakk.. walau terluka tetap sabar dan sabar :D

    ReplyDelete
  4. klu sye pon sedih..bile buah aty..xamek berat psal kite...rse cm..myesal je couple ngn die..ishh..gerammmmm...

    ReplyDelete
  5. awk. kite pun ambik berat tau sal awk. hehe. xpela. takmo sedih2 tahu. sabar.

    ReplyDelete
  6. @Eyda Daniajanganla sampai myesal..
    cian die tauu :D

    ReplyDelete
  7. sabar k awak , mesti ada reason why your chenta hati ignore you masa tu . . . chill k . hope you cep at sembuh ^_^

    ReplyDelete
  8. xpe2..ada jodoh tak kemana k..:)

    ReplyDelete
  9. la tahzan ,awk jgn sedih2 ye ?

    ReplyDelete
  10. jom tgk koleksi baju raya di sini:

    http://norliza989.blogspot.com/2012/07/kurung-moden-zufar.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya