Saturday, June 16, 2012

Sedih.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




Tengok ! Tengok ! Belog saye putih ar ,haha. *Suci Dalam debu uh* Ingat lagu pe ?haha. Ok, saye rase belog saye suci je kan . Maklom la putih kan?hehe. Tengokla kan?Betapa simple nye Belog saye ni kan ? Tengok Header saye ? Comel kan? Haha. Jiwang aje kan ? Lalala ~ hah ! Lagu pon baru ni. .Jangan lupa dengar tauu Akhir Kisah Kita – Ramona Azween .  Sekarang kan kalau tengok belog saye kan? Rase tenang je ,haha. *mentang-mentang putih,haha* Ok-ok . Still ade warna pink kan ? Nanti saye kawen nak buad tema White and pink . Nampak comel sangat tauuu :]
ZzzzZ.. Ahad (besok) nak pegi KualaLumpur . . Nak pegi tengok adek la . Rindu tau ! Oke, korang doakan saye selamat sampai dan balik ye ? Hope kali ni saye baik-baik je . Saye taknak jadi macam hari tuh, muntah-muntah . I hate Migrane >,<

Berbalik pada tajuk , Sedih ? Kenapa ? Haritu kan saye terbace Entri lame saye. Serius sedih sangat . Tengok tauu Ini dan Ini . Die EX-Boipren yang tersangat menjaga hati saye. Jujur saye kate, die tak romantik tapi die sangat penyayang . Bayangkan la , bila saya marah, die akan cuba meredakan . Oke, ade entri pasal tunang . 2tahun lagi b masuk minang eh? Wah, bahagia nya jika kita still kapel >,< time bace entri ini memang nanges . Memang saye yang melebihi mencintai awak , tapi awak tak pernah menyakitkan hati saye kan? Saye teringat , saye pena buad awak cemburu tapi awak trus cakap . BB takkan curang, B tahu :] Bile kenangan ini muncul , ini je yang mampu saye cakap . Saye redha dengan perpisahan ini . Mungkin ini perpisahan sementara . Kalau ade jodoh kite pasti bersama . Itu kan yang pernah awak kate kat saye sebelom tinggal kan saye? * sekarang, setiap hari die mesej saye ! *

Wahai Mr. H . Awak , awak . Awak memang romantik . Tapi awak selalu buad saye sakit hati dan nangis kan? Awak tetap juga membahagiakan saye dan buad saye tersenyum . Tahukah awak? Satu hari nanti saye pasti akan tinggal kan awak . Saye bukan tak bersyukur sebab awk terlalu mencintai saye . Tapi kan awak . Awak sedar tak? Yang awak ade Gf . Rasanya da banyak kali saye memperingatkan kat awak . Awak kate, awak taknak lukekan hati saye? Kenyataannya , awak da lukakan hati saye . Awak kena paham perasaan saye . Kekadang saye pikir , saye nak buang perasaan cinta saye kat awak . Sape la saye ni di hati awak kan ? Bila saye tinggalkan awk,awk tetap ade die kan ? Sebab tuh saye malas nak Call awak banyak kali . Bila saye tak call awak semalam . Ape awak cakap ? Awak da taknak saye ke ? emm, awak ni memang suka ek buad saye sakit hati ? thanks eh :]

Die : Awak jangan tinggalkan saye ye . Saye tak bole awak takde.
Saye : Suatu hari nanti saye pasti akan tinggalkan awk .
Die : napa ? Janganlaa .
Saye : Perlu ke saye terangkan ? Saye rase da banyak kali saye bgtahu .
Die : Awak Tak paham saye .
Saye : Saye ke tak paham awak? Bagitahu saye? Saye ke? Ape perasaan awak saye ade Boipren lain ?
Die : Emmm, Sakit hati .
Saye : Tahu pon sakit hati . Macam tuh jugak saye , bile awak  ade Gf . .
Die : Lain ! Lelaki bole bermadu . Kawen 4 !
Saye : Bermadu ? oh ! itu yang awak nak eh ? Saye nak Tanya awk. Ade ke awak bgtahu kat Gf awak pasal saye ? Ade ke awak ? Jawapla . Ade ke ???????
-------------die diam----------------------------
Saye : Nape awak diam ?
Die : Dala ~ saye malas nak gaduh .
Saye : saye bukan nak gaduh . Tapi saye nak menyelesaikan masalah jela !

6 comments:

  1. susah untuk sayang orang yang da berpunya ni ..

    =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang susa .
      tapi yg ni ..
      bile kita da syg die,
      baru die ngaku die gf laen .
      memang sakit hati laa >,<

      Delete
  2. Awak sabar la ya :') InsyaAllah, jika kita di laluan yang benar. Di penghujungnya pasti ada kebahagiaan.

    ReplyDelete
  3. laki skrg susah nk dipercayai la. sama jugak mcm sy ni.. eh?
    so kalau nk tahu siapa yg benar2 jujur, tunggu sapa yg datang masuk merisik berjumpa ibu bapa si gadis. itu memang benar serius dia sygkan awk.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya