Tuesday, May 15, 2012

ia tetap membahagiakan saye !




Semalam pegi batu pahat . buad ape ? em,, temankan adek pegi temuduga kat maktab perguruan . 1 family pegi , lau tak, saye ponn tak pegi la ~ hehe . em, lama tunggu . 3jam lebih kot . lepas da balik dari maktab , terus pegi BPmall . haha . agak-agak ape tujuan saye ajak family pegi BPmall ek ? opcorse la pegi POPULAR ! haha . dalam beg duet adela 20ingit . saye & adek masok POPULAR ~ fuh.. rambang kot tengok novel banyak sangat . . s0o saye pilih novel ingat janji kita- Murni Aqila
No. Celcom kan dapat panggilan percuma ~ saye hanye kol exbf saye (mr. F) & fakhri . h0h0 . mr.F exboipren mase umo 18 . sekarang jadi kawan baek . kalau korang nak tahu , die la penasihat saye . lau die tak suka , die akan tegur . die memang baek . sampai sekarang die still cinta & sayang saye . bile die cakap die rindu saye . saye hanye mampu cakap oh~yeke ?  ,takkan nak tipu kan ? baekk jujur . kire oke la saye jawap,dari takde respon kan,haha . mesti org akan cakap kejamnya ! kenyataan hati saye macam ni . prinsip saye . saye takkan terima balek exboipren walaupon cinta sangat kat die ^^,

aritue(11mei)  birthday saye kann ? ke korang tak tahu . HAHA ~ okie fine . saye memang tak gelamer >.< ramaii la jugak yang wish mybirthday . antaranya kawan di handpone, facebook & tagged ~ saye hargai sesangat okiie . saye dah agak myparent akan ingat lambat sgt . dah nak malam baru nak ingat tapi kecuali ayah, ayah wish pagi . thankz ayah J

T0o myEXmr.heart thankx tauu coz wish birthday saye . awak antara exboipren yang ingat birthday saye . ituponn, awk kate awk lambat wish sebab awak wish tengahari kan ?walau awak da hancurkan hati saye, da saketkan hati saye, dan da curang dengan saye . ape-ape ponn saye dah lame memaafkan awk . kekadang saye rindukan awk . hati ni tetap berbekas wakk . mula-mula saye ingat awk tak wish birthday saye,rupenye tak . awk wish birthday saye ni da cukop buad saye bahagia . .

*sebelah kanan bersama didi,sebela kiri bersama sofyea 

Da rancang nak kuar dengan membe . di sebabkan 11 mei hari jumaat , saye tunda ke hari sabtu tapi yang dapat pegi hanya sorang je, didi iaitu kawan saye yang tomboy . takkan nak pegi berdua je kan . macam tak seronok . so saye tunda lagi hari ahad lak . didi lak yang tak bole, kena jaga rumah . hari sabtu si didi msg semalam last kite berhubung, salam , okie fine, die memang cepat terasa .memang cuak dapat msg macam tuh, saye diam je . pastue hari saye kuar kwn saye lagi sorang, sofyea . tengah borak-borak dengan sofyea . si didi msg nak ikot lak ~ time uh, rase nak tergelak je . tapi cover je . lepas saye makan dengan sofyea . kami jumpe dengan didi . sofyea da Nampak die dari jauh . sofyea cakap la die tuh memang nak jadi jantan pe . . saye gelakk je.. lepas tuh kiteorang lepak kat taman . fuhh,, ramai dating arr .. makan same-same . atoyaii ~ untungla ade org sayang . jeles sebenarnyaaa >.<

p/s : yang indah hanye sementara . .

6 comments:

  1. ahahhaah. kawan tomboy? unique kan

    ReplyDelete
  2. yepp .. hehe
    kwn dri sekolah kann ^^,

    ReplyDelete
  3. alolo, sweet..bagus jugak ex masih engat..bukan senang nk jumpa ex camtu tuh..

    ReplyDelete
  4. lady ; yepp ~
    tapi kadang2 cian gakk kt die >.<

    ReplyDelete
  5. ehhh.. ye ekk? temuduga d maktab batu pahat ni....? semoga berjaya masuk IPG yeeee... hahahaa! masuk IPGKTHO BP ni pun not bad, blh jd junior saya. wahahahahaa ;) juz kiddin...

    ReplyDelete
  6. tania ; bkn saye lorr..adek saye ~
    tapi asenye die samb. kt tmpat laen :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya