Friday, April 13, 2012

9 tahun tau saye tunggu awk !!

Akhirnya sampai rumah . padahal semalam mlm dah sampai .
Tapi kan sabtu da kena balik h0stel . .
S0oo sedih weyh . . taknak balek sana . tak best =.=
Sabtu ni sedara ayah saye kahwen . bole la dikatekan dekat ngn tempt saye belaja.
Nak tak nak,sabtu ni gak alek & sabtu ni birthday adek kesayagan saye J
Hepy birthday adek ! hope berjaya dlm id0p & dipanjang umur. .aku syg kau dek !
Dah lame kan saye tak update ? busy la . balek rumah je bole update .. hehe
Korang kena la redha ye dgn keadaan saye sekarang ^_=
Tapi kan , saye rase macam nak tukar dsign belog je . boring la . hehe
Jeless la tengok belog orang laen cantik2 .tapi belog saye biase je kan =.=
27 aribulan ni cuti sem . tapi pada saye terus berhenti je .h0ho
Korang tahu tak ? KK kan buad sijil modular .
Matimati saye ingat ia terus samb. Ke poli ,rupenye sijil itu utk kerja je =.=
Saye terus apply upu . h0pe saye dimasukkn la di poli kan .haha

Dah lame kan saye tak cerita pasal novel ?
Oke2, ari 2 saye baru abes bace novel sehangat asmara-aisya sofea
Kay dan zainal belajar di luar Negara . kenal dan kenal terus jatuh cinta .
Kay dan zainal kahwen tanpa restu di ibubapa nya . ibu bapa kay org kaya
Berape bulan kemudian, zainal terpaksa balek ke Malaysia dan meninggalkn kay .
Selepas itu, kay mengandung . kay tetap menunggu dan menunggu zainal .
Zainal tetap tak pulang . hingga la baby kay lahir dan membesar .
Kay tetap menunggu zainal selame 9 tahun .
Bila kay sekeluarga keluar kat majalah . barula zainal carik balek .
Selepas itu , kay dan zainal khwen semula .
Baru la kay tahu . dulu kay dan zainal berpisah hanya di sebabkan ibuayah die .
Makayah kay sangop pisahkan dieorg untuk kepentingan diri sendiri .
Dan akhirnya, mereka bahagia . .



p/s ; padahal da lama kiteorang berpisah . .jujur saye kate . dulu saye benci sangat-sangat kat die . kenape sekarang saye mesti ingat & rindu kat die ekk?uwaaaa..taknak ! taknak !

12 comments:

  1. salam.. hey nice blog..follow mine ^_^

    http://penhijaupenpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehe
    saya minat aisya sofea jugak


    http://sayacikamal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. pergh..lama 2.9 tahun kawan..kalau stady abis dapat PHD 2...heheh ;-)

    ReplyDelete
  4. jai ; 2laa ..
    lau kwen ponn da rmai anak tauu =P

    ReplyDelete
  5. we are same situation..tapi fiza cuma 7 tahun jee..sedih sgt bila memory tu dtg balek..:'))

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya